More

  Tour de France 2023 etappe 5

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Det ble som ventet ny massespurt tirsdag og Jasper Philipsen gikk til topps for andre dag på rad. For våre anbefalte spill fikk vi full spenning da 100-oddser Bryan Coquard hang meget bra med til 4. plass.

  Onsdag er det endelig duket for litt fjell, selv om det ikke er den tøffeste etappen. Fra Pau til Laruns skal det sykles 162,7 kilometer. På veien venter Col de Soudet som er en høyestekategoristigning samt førstekategorien Col de Marie Blanque. Etter sistnevnte klatring er det imidlertid 18 kilometer igjen til målstreken i Laruns og mye tyder derfor på at vi vil få et brudd som går hele veien inn.

  Tour De France 2023 Etappe 5 Tour De France 2023 Profiel Etappe 5 Tour De France 2023 Etappe 5
  Tour De France 2023 Etappe 5 3

  Tour de France 2023 etappe 5 – favorittene

  Vi tror som sagt på at et brudd holder hele veien inn onsdag og det åpner for noen kjempemuligheter i spillet. Neilson Powless holder klatretrøyen og vi er nærmest 100 prosent sikre på at amerikaneren ønsker å være med i et brudd onsdag for å sikre seg flere poeng i den konkurransen. 25,00 i vinnerodds hos Norsk Tipping er dermed meget fristende. Enda mer frister faktisk lagkamerat Rigoberto Uran som har passet på å tape 24 minutter til teten allerede. Det er perfekt med tanke på å få lov til å stikke av i morgen og etappen synes helt perfekt for colombianeren. 65,00 i vinnerodds hos Norsk Tipping kan faktisk ikke stå urørt! Det blir dermed full jubel i Tipsbladet-redaksjonen om vi får en vinner fra EF-Education-Easypost i morgen!

  Tour De France 2023 Etappe 5 1031470250 Tour De France 2023 Etappe 5
  Tour De France 2023 Etappe 5 4

  Tour de France 2023 etappe 5 – luringene

  Når vi snakker om mulig brudd som holder hele veien inn betyr det også at vi har en rekke luringer som fås til strålende odds. Sammenlagtfavorittene Tadej Pogacar og Jonas Vingegaard er gjort til store favoritter i spillet, men vi tror ikke de vinner en etappe som dette. Dermed frister det langt mer å forsøke noen innsatser på Daniel Martinez og Jonathan Castroviejo fra INEOS Grenadiers som står til henholdsvis 40 og 200 i odds, Ion Izagirre fra Cofidis til 50 i odds, Alexey Lutsenko fra Astana Qazaqstan Team til 65 i odds og Clement Champoussin fra Team Arkea-Samsic til 80 i odds. Her er det bare å glede seg til årets første klatreetappe!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen