More

  Tour de France 2023 – etappe 4

  Mandagens etappe var den første der sprinterne fikk vist seg frem og det var forhåndsfavoritt Jasper Philipsen fra Alpecin-Deceuninck som gikk til topps. Phil Bauhaus (Bahrain Victorious) og Caleb Ewan (Lotto-Dstny) fulgte på de neste plassene, men det tok noen minutter før vi fikk vinneren. Dommerne så nemlig på om Philipsen hadde hindret landsmann Wout van Aert på oppløpet, men han fikk beholde seieren.

  Adam Yates (UAE Team Emirates) leder fortsatt sammendraget og det vil det ikke bli en endring på heller tirsdag. Da er det nemlig duket for en ny flat etappe mellom Dax og Nogaro:

  Tour De France 2023 - Etappe 4
  Tour De France 2023 - Etappe 4 3

  Etappen er 181,8 kilometer lang og avslutningen er på en racingbane kalt Circuit Paul Armagnac. Her forventes det voldsom speed med en avslutning med et 800 meter rettstrekke. Det er således spurtspesialistene som igjen skal gjøre opp.

  Tour de France 2023 – etappe 4 – favorittene

  Jasper Philipsen viste seg raskest mandag og blir naturligvis favoritt på nytt. Det skilte imidlertid ikke mer enn et halvt hjul mandag og 2,00 i vinnerodds hos Norsk Tipping tirsdag frister ikke nevneverdig. Da er det langt mer spennende med Wout van Aert som garantert er revansjelysten etter hindringen mandag. 7,00 i vinnerodds på belgieren er ikke så dumt og blir vårt lille tips blant forhåndsfavorittene.

  Tour De France 2023 - Etappe 4 1031418547 Tour De France 2023 - Etappe 4
  Tour De France 2023 - Etappe 4 4

  Tour de France 2023 – etappe 4 – luringene

  Mye kan som kjent skje i en massespurt og det er noen virkelige langskudd som kan være verdt å se nærmere på tirsdag. Peter Sagan trenger stort sett litt motbakke for å gjøre seg gjeldende, men 100 i vinnerodds er sprekt på TotalEnergies-stjernen. Samme odds får vi på Cofidis’ Bryan Coquard som var nummer ti i mandagens massespurt mens Luca Mozzato fra Team Arkea-Samsic fås til hele 200 i odds. Da trengs som kjent ikke rare innsatsen for å gjøre tirsdagens maratonøkt foran TV-skjermen enda litt mer spennende!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen