More

  Tour de France 2023 etappe 15

  Jonas Vingegaard og Tadej Pogacar ble som ventet mest opptatt av hverandre på lørdagens etappe og Carlos Rodriguez kunne dermed stikke unna å ta etappeseieren.

  Søndag venter en ny test i fjellene. Starten går i Les Gets og etter en noe rolig innledning kommer det fem kategoriserte stigninger. Dette er en av de tøffeste etappene på årets Tour de France-program. Avslutningen har Cote des Amerands som er kort, men har en stigningsprosent på 10,9 før det går rett inn til Saint-Gervais Mont-Blanc på 7 kilometer a 7,7 prosent.

  Tour De France 2023 Etappe 15
  Tour De France 2023 Etappe 15 3

  Tour de France 2023 etappe 15 – favorittene

  Med fjelletappe for tredje dag på rad blir det lett å gjenta seg selv, men det er naturligvis igjen duellen mellom Tadej Pogacar og Jonas Vingegaard som virkelig betyr noe. Lørdag kom de sammen til mål og det skiller nå ti sekunder i sammendraget i danskens favør. Hvem som har taklet de tøffe dagene i fjellene avgjør fort i morgen. Norsk Tipping har satt Pogacar fra UAE Team Emirates til 3,50 i vinnerodds mens Vingegaard fra Jumbo-Visma står til 8,00.

  Tour De France 2023 Etappe 15

  Tour de France 2023 etappe 15 – luringene

  Jai Hindley blir igjen vår lille luring for de som jakter en høyoddser. Lørdagens etappe ble tung for BORA-hansgrohe-rytteren, men han samlet seg til 6. plass på etappen. Tidstapet gjorde imidlertid at han mistet 3. plassen sammenlagt og den vil han nok svært gjerne ha igjen i morgen. Det er særdeles jevnt også i den kampen da australieren har kun sekundet opp til Carlos Rodriguez. For de som tror på Hindley i morgen fås han til 75,00 i odds hos Norsk Tipping.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen