More

  Tour de France 2023 etappe 14

  Michal Kwiatkowski ble først til Grand Colombier på fredagens etappe etter å ha vært med i et tidlig utbrudd. Lørdag er det igjen duket for en fjelletappe og denne gangen skal rytterne over hele fem kategoriserte stigninger.

  Etappen starter i Annemasse og har målgang i Morzine 151,8 kilometer senere. På veien dit skal rytterne over tre førstekategoristigninger samt Col de Joux Plane som er en høyestekategoriklatring. Dessverre er det ikke målgang på toppen da man etter dagens siste klatring har tolv kilometer med utforkjøring inn til mål.

  Tour De France 2023 Etappe 14 Tour De France 2023 Profiel Etappe 14 Tour De France 2023 Etappe 14
  Tour De France 2023 Etappe 14 3

  Tour de France 2023 etappe 14 – favorittene

  Det blir mye av det samme på lørdagens etappe som vi skrev fredag. Det er Tadej Pogacar mot Jonas Vingegaard som gjelder og for en dramatikk vi har foran oss! UAE Team Emirates-rytteren tok inn fire nye sekunder på fredagens etappe og fikk i tillegg fire bonussekunder som tredjemann i mål. Dermed har Vingegaards forsprang skrumpet til kun ni sekunder i sammendraget. Lørdagens etappe er nok hakket bedre for dansken enn fredagens etappe var og Jumbo-Visma-rytteren fås til 10,00 i vinnerodds hos Norsk Tipping. Tadej Pogacar er igjen gjort til favoritt til 4,00 i odds.

  Tour De France 2023 Etappe 14
  Tour De France 2023 Etappe 14 4

  Tour de France 2023 etappe 14 – luringene

  Pogacar og Vingegaard vil igjen være mest opptatt av hverandre og det åpner muligheten for at vi får en etappevinner fra et brudd slik Michal Kwiatkowski gjorde fredag. Vår lille outsider lørdag er imidlertid Jai Hindley. Australieren ligger på 3. plass i sammendraget og får ikke gå i noe brudd, men kan forsøke å stikke av før den siste utforkjøringen. BORA-hansgrohe-rytteren har allerede fem topp ti-plasseringer og en seier i årets Tour de France og fås i morgen til 65,00 i vinnerodds.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen