More

  Tottenham vs Eintracht – Analyse, tippetips og beste odds

  Vi har kommet til siste halvdel av Champions League gruppespillet. Foran oss har vi en kamp i runde fire mellom Tottenham og Eintracht på Tottenham Hotspur Stadium.

  Etter tredje runde i gruppespillet er Tottenham nummer to med fire poeng, mens Eintracht også har fire poeng, og ligger som nummer tre. Tottenham går til runde fire av gruppespillet i Champions League med fire poeng, noe som betyr at de må få med seg et positivt resultat. En seier vil definitivt holde dem inne med en sjanse til å avansere til neste runde. Med litt flaks kan uavgjort også gjøre susen, mens et tap kan vise seg å bli svært kostbart. Eintracht reiser til deres kamp fire av gruppespillet i Champions League og har tatt fire poeng så langt. De må rett og slett dra fra Tottenham Hotspur Stadium med minst ett poeng, hvis de ønsker å avansere til neste runde. Uavgjort kan gjøre susen, men mest sannsynlig er det en seier som må til for å ta seg videre.

  Tottenham vs Eintracht – Statistikk

  • Tottenham har vunnet 11 av de siste 13 hjemmekampene
  • Tottenham har ikke tapt på 11 av de siste 13 hjemmekampene
  • Tottenham har ikke tapt på 9 av de siste 11 kampene
  • Tottenham har scoret i 11 av de siste 13 hjemmekampene
  • Tottenham har scoret i 9 av de siste 11 kampene
  • Eintracht har ikke tapt på 10 av de siste 11 bortekampene
  • Eintracht har ikke tapt på 8 av de siste 10 kampene
  • Eintracht har vunnet 6 av de siste 8 bortekampene
  • Eintracht har scoret i 9 av de siste 11 bortekampene
  • I 3 av de siste 4 borte kampene Eintracht spilte, scoret begge lagene

  Tottenham vs Eintracht – Våre spådommer

  Tottenham vs Eintracht – Kampanalyse

  Tottenham har har vært varierende i deres seneste tre kamper, som innbragte fire poeng. Det startet med et 1-3 tap mot Arsenal, før de klarte 0-0 mot Eintracht. Deres seneste kamp innbragte tre poeng, da de vant 1-0 i oppgjøret mot Brighton.

  Ut fra deres seneste tre kamper, kan vi si at også Eintracht er ujevne for øyeblikket. Mot Union Berlin tok de en 2-0 seier, før de spilte 0-0 mot Tottenham. Til slutt tapte de dog 0-3 mot Bochum.

  Tottenham vs Eintracht – Tidligere innbyrdes oppgjør

  Det endte uavgjort sist gang Tottenham møtte Eintracht. Ingen av lagene ønsket å tape, og stillingen ble 0-0. Den beste oddsen på at det igjen blir uavgjort er 4.30 hos bookmakerne.

  Tottenham vs Eintracht – Lagnyheter

  Tottenham kan ha opp til tre spillere ute, når de på onsdag skal spille mot Eintracht. Emerson Royal utilgjengelig, da han er suspendert. Dejan Kulusevski og Lucas Moura er også usikre på grunn av skader.

  Eintracht har bare én spiller utilgjengelig når de gjester Tottenham på Tottenham Hotspur Stadium.

  Jérome Onguéné reiser ikke med Eintracht til deres kommende bortekamp, da han sliter med en skade.

  Tottenham vs Eintracht – Lagoppstillinger

  Tottenham vs Eintracht – Tippetips

  Tottenham har vunnet åtte av deres siste 10 hjemmekamper på tvers av alle turneringer, mens to har endt med tap. Eintracht har vunnet seks av deres siste 10 bortekamper. To har endt med uavgjort, og to med tap. Hjemme bør de liljehvite fra Nord-London bli for sterke for gjestene fra Bundesliga.

  Der ble scoret over 2.5 mål i tre av Tottenhams siste 10 kamper på tvers av alle turneringer, og de presterte å score 1.6 mål i gjennomsnitt i denne perioden. Over 2.5 mål ga gevinst i fem av de siste 10 kampene Eintracht spilte på tvers av alle turneringer. De scoret i snitt 1.5 mål i disse kampene. Her går vi for under 2.5 mål.

  Vi tror Contes Tottenham tar en knepen seier uten å slippe inn mål, og setter pengene våre på at begge lag ikke scorer.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen