More

  Tottenham – Newcastle 4-1

  Etterlengtet seier for Tottenham, da de valset over Newcastle søndag kveld.

  Tottenham
  Spurs Kunne Juble Fire Ganger I Kveld.

  Tottenham var i trøbbel etter å ha tatt ledelsen i alle sine fem siste kamper, uten å ha vunnet noen av disse. Søndag kom Newcastle på besøk til Nord-London, men på sjette forsøket skulle den sitte for Spurs.

  Les også: Vålerenga rykket ned

  Det var to svært så skadepregede lag som entret matta på Tottenham Hotspur Stadium, og da Desiny Udogie satte inn 1-0 etter snaue halvtimen, øynet Spurs-fansen etterlengtet triumf. Det var Son Heung-min som assisterte åpningsmålet, og sørkorenaeren var igjen på ferde da han serverte Richarlison til 2-0, som etter et raid på venstrekanten ga Richarlison ingen problemer med å gi hjemmelaget en fortjent ledelse til pause.

  Mer Son-jubel

  Son filleristet Trippier i førsteomgangen, og det var mer fra sørkoreaneren i vente. Først var det imidlertid Richarlison sin tur til å nok en gang innta rampelyset, for han satte inn 3-0 etter en times spill. Seks minutter før slutt, ville Son være i rampelyset, og da han ble klippet ned av Newcastle-keeper Dubravka, hadde dommer lite annet valg enn å peke på straffemerket.

  Tottenham
  Heung Min-Son Var Spurs’ Store Spiller.

  Spurs-spissen var sikkerheten selv og banket inn 4-0 for kvelden. Joelinton reduserte på overtid for Newcastle, men dette var en kveld som tilhørte Tottenham, og dermed fikk londonerne en etterlengtet opptur, etter atskillige feilskjær den siste måneden. Seieren gjør at Spurs beholder femteplassen i Premier League, mens Newcastle blir værende som nummer syv, og har syv poeng opp til regjerende mester Man City på 4.

  PSST! Husk at du kan prøve Tipsbladet i fire uker for en femmer!

  Resultater Premier League – søndag

  • Everton – Chelsea 2-0
  • Fulham – West Ham 5-0
  • Luton – Man City 1-2
  • Tottenham – Newcastle 4-1

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen