More

  Torsdagens PL-rykter

  Tom Davies fra Everton til Sheffield United og Chuba Akpom fra Middlesbrough til Ajax var av gårsdagens drøy håndfulle bekreftede overganger, samtidig som Manchester City sikret seg sitt første trofé for sesongen. Liverpool overrasket samtidig ved å hente en japansk 30-åring inn per fly fra Tyskland, og Stuttgarts defensive midtbanespiller er av dem som kan bli presentert før helgen. I torsdagens PL-rykter finnes flere navn som virker å nærme seg ny arbeidsgiver.

  Torsdagens PL-rykter:

  Boubacar Kamara

  Torsdagens Pl-Rykter: Boubacar Kamara
  Torsdagens Pl-Rykter: Boubacar Kamara

  *Onsdag kom nyheten om at den japanske 30-åringen Wataru Endo trolig ender opp som Liverpools erstatning for de mislykkede budene på Moises Caicedo og Romeo Lavia. Stuttgart-spilleren antas imidlertid å få følge inn dørene på Anfield. 23-årige Cheick Doucoure (Palace), 21-årige Ryan Gravenberch, 26-årige Sofyan Amrabat (Fiorentina) og Aston Villas 23-åring Boubacar Kamara er av yngre kandidater som fortsatt står på blokka.

  Jesse Lingard

  Torsdagens Pl-Rykter: Jesse Lingard
  Torsdagens Pl-Rykter: Jesse Lingard

  *Jesse Lingards eneste opptur som fotballspiller de senere årene kom på lån i West Ham i 2021. Forrige sesongs opphold i Nottingham Forest var en nedtur av de sjeldne, og etter i sommer å ha blitt koblet til klubber i Saudi Og USA, meldes den tidligere Manchester United-spilleren nå å være på vei tilbake til London Stadium.

  Lewis Hall

  Torsdagens Pl-Rykter: Lewis Hall
  Torsdagens Pl-Rykter: Lewis Hall

  *Chelsea har lagt 18-årige Lewis Hall ut for salg, og Newcastle meldes interessert. Prisforlangende på 30 millioner pund forventes imidlertid å kunne sette en stopp for planene.

  Elye Wahi

  Torsdagens Pl-Rykter: Elye Wahi
  Torsdagens Pl-Rykter: Elye Wahi

  *Jesse Lingard er nevnt, men David Moyes forventes å hente flere spillere før vinduet stenger. Elye Wahi (Montpellier), Konstantinos Mavropanos (Stuttgart) og Odilon Kossounou (Leverkusen) skal også stå på blokka i hovedstadsklubben.

  Ansu Fati

  Torsdagens Pl-Rykter: Ansu Fati
  Torsdagens Pl-Rykter: Ansu Fati

  *Spansk presse mener å vite at Ansu Fati står klar til å forlate Barcelona, og ikke helt uventet nevnes Premier League-klubber som mulige neste stoppesteder for 20-åringen. Arsenal, Tottenham og Manchester United meldes av engelske tabloider alle å være interessert.

  Joao Cancelo

  Torsdagens Pl-Rykter: Joao Cancelo
  Torsdagens Pl-Rykter: Joao Cancelo

  *Arsenal mistet i helgen Jurrien Timber med alvorlig kneskade, og sommerkjøpet blir lenge borte Joao Cancelo er av spillerne som nevnes å kunne bli hentet sinn som erstatter. -Vi trenger to klassespillere i alle posisjoner, og det var derfor vi hentet inn David Raya. Vi vil lete etter en erstatter også for Jurrien, sier Gunners-boss Mikel Arteta.

  Martin Ødegaard

  Torsdagens Pl-Rykter: Martin Ødegaard
  Torsdagens Pl-Rykter: Martin Ødegaard

  *Martin Ødegaard leverte 15 scoringer for Arsenal forrige sesong, og hovedstadsklubben sies å ha ny Ødegaard-kontrakt som en prioritet denne sommeren. Utkast til ny avtale for klubbens lagkaptein sies å ligge klar.

  Wilfried Gnonto

  Torsdagens Pl-Rykter, Wilfried Gnonto
  Torsdagens Pl-Rykter, Wilfried Gnonto

  *Everton har lagt enda et bud på Leeds-vingen Wilfried Gnonto, som med tydelighet har ønske om å forlate Championship-klubben. Også Tyler Adams og Luis Sinisterra antas å forlate Elland Road før vinduet stenger.

  Joel Piroe

  Torsdagens Pl-Rykter: Joel Piroe
  Torsdagens Pl-Rykter: Joel Piroe

  *Sheffield United skal ha kastet seg inn i kampen om Swansea-angriper Joel Piroe. Leeds er av flere klubber som tidligere har blitt linket til den ettertraktede angriperen.

  Patson Daka

  Torsdagens Pl-Rykter: Patson Daka
  Torsdagens Pl-Rykter: Patson Daka

  *Leicester har allerede mistet bærebjelker som James Maddison, Harvey Barnes og Youri Tielemans denne sommeren, mens Patson Daka er av dem som kan slå følge ut dørene på King Power Stadium. Evertoon skal være særs interessert i angriperen, men merseysiderne sies å kunne få konkurranse fra Monaco.

  Youssouf Fofana

  Torsdagens Pl-Rykter: Youssouf Fofana
  Torsdagens Pl-Rykter: Youssouf Fofana

  *Nottingham Forest ønsker seg en ny midtbanegeneral, og bud sies å være sendt på den franske landslagsspilleren Youssouf Fofana. 24-åringen har siden 2020 spilt 110 Ligue 1-kamper, mens han siden 2022 også har representert det franske landslaget et tosifret antall ganger.

  Pierre-Emile Højbjerg

  Torsdagens Pl-Rykter: Pierre-Emiie Højbjerg
  Torsdagens Pl-Rykter: Pierre-Emilie Højbjerg

  *Tottenham meldes rede til å selge sin midtbaneterrier Pierre-Emile Højbjerg. Dansken var på benken da Tottenham sesongåpnet med 2-2 mot Brentford, og Atletico Madrid er av flere klubber som står klare til å by for midtbanespillerens tjenester.

  Oli McBurnie

  Torsdagens Pl-Rykter: Oli Mcburnie
  Torsdagens Pl-Rykter 14

  *Sheffield United-manager Paul Heckingbottom virker fast bestemt på at Oli McBurnie blir værende på Bramall Lane til tross for ryktene om at Leeds United er interessert i angriperen.

  -Ja, vi både håper og tror Oli blir værende her, og at han også skriver ny kontrakt, sier Blades-bossen.

  Tegn et abonnement på Norges eneste sport- og spillavis. Få umiddelbar tilgang til over 300 sider om den engelske ligasesongen, samt ukentlig avis med alt om helgens kamper i norske og europeiske ligaer.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen