More

  Stjernespissen forlater Middlesbrough

  Det ble med den ene fantastiske sesongen i Middlesbrough for Chuba Akpom. Nå vender han snuten mot Ajax.

  For ett år siden satt Chuba Akpom på Middlesbrough sitt treningssenter uten draktnummer og uten en fremtid i klubben. Skadet, men med beskjed om at han kunne trene med reservelaget om han ikke forlot klubben før vinduet stengte.

  Vi fortalte tidligere i år historien om hvor fort ting snudde for Chuba Akpom i Middlesbrough da Michael Carrick ankom klubben og fant plass til den utstøtte. 28 scoringer senere og ett sprang fra nedrykksplass til play off, ble Akpom kåret til sesongens spiller i The Championship. Forholdet til Michael Carrick ble nevnt som en av hovedgrunnene til suksessen. Men i sommer kom aldri klubben til enighet om ny kontrakt.

  Med bare ett år igjen av kontrakten ble valget tatt. Middlesbrough ville ha penger for spilleren og spilleren ville prøve seg på ett høyere nivå. I går kom bekreftelsen på at han var solgt til Ajax for en sum på £14.3m.

  Se alle bekreftede overganger i de fire øverste divisjonene her

  Farvel til Middlesbrough

  -Forrige sesong var full av minner jeg aldri vil glemme. Alle vet hva jeg synst om Michael Carrick, og suksess er like rundt hjørnet, skrev Akpom i sin avskjedsmelding.

  Dermed har nok en storscorer og stjerne forlatt The Championship denne sommeren. Fra før har Victor Gyokeres, Alex Scott, Gustavo Hamer og Ismaila Sarr forlatt divisjonen etter storspill forrige sesong.

  For Middlesbrough har det igjen blitt en tøff start på sesong, og igjen ligger de sist på tabellen etter to serierunder. Til helen venter hjemmemøte med tidligere Boro-sjef Neil Warnock og alt annet enn tre poeng er uakseptabelt når de nå tar fatt på livet uten stjernespiller, Chuba Akpom.

  Les også: Slik gikk det i den andre serierunden

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen