More

  Torsdagens PL-rykter: £40 mill (!) for Cole Palmer

  Dagen etter ligacuptrekning dukes det for trekning også i Champions League. Før dette skal det kjøpes og selges spillere, på vinduets siste dag. Og det er store handler som nevnes i torsdagens PL-rykter.

  Chelsea er naturligvis involvert, som de har vært på alle dager med åpent vindu de siste 18 månedene. Pengebruken i hovedstadsklubben er enorm, men enda mer spesielt er hva det brukes penger på. Og hvor lange kontrakter det fortsatt skrives, for å komme seg rundt FFP-reglene.

  Alle bekreftede overganger i de fire øverste divisjonene har vært ajourført siden 1. juni, og du finner oversikten her. I morgen blir det naturligvis hyppig oppdatering av alt som skjer på vinduets siste dag.

  Torsdagens PL-rykter:

  Torsdagens Pl-Rykter:
  Torsdagens Pl-Rykter: Cole Palmer

  Cole Palmer

  21-årige Cole Palmer har vært på banen i totalt 19 Premier League-kamper for Manchester City. Fortsatt har han ikke scoret mål, men Chelsea ser potensial i den anvendelige unggutten. I den grad at de faktisk virker å få tilslaget på spilleren, i bytte mot 40 (!) millioner pund. Klausuler kan føre til at overgangssummen ender på spinnville £45 millioner, for en spiller som totalt i karrieren kan vise til 491 minutter med Premier League-fotball. Denne sesongen har han skrapet sammen totalt elleve minutter på banen.

  Ansu Fati

  Torsdagens Pl-Rykter: Ansu Fati
  Torsdagens Pl-Rykter: Ansu Fati

  Brighton virker å ha skaffet seg tilslaget på Barcelonas Ansu Fati. 20-åringen ble regnet som Lionel Messis arvtaker da han i 2019 signerte og ganske umiddelbart debuterte for den katalanske storklubben, men skader har siden ødelagt noe for fremdriften. Nå virker neste stopp å bli Brighton, for å få fart på karrieren igjen. Tottenham har også vist stor interesse, men Spurs-ledelsen har fortsatt fokus på Brennan Johnson.

  Ryan Gravenberch

  Torsdagens Pl-Rykter: Ryan Gravenberch
  Torsdagens Pl-Rykter: Ryan Gravenberch

  Liverpool håper å få på plass et nytt midtbanealternativ før vinduet lukkes i morgen, og igjen er det Ryan Gravenberch det prates høyest om. Liverpool har lenge vært i kontakt med Bayern München om spilleren, men tyskerne virker fortsatt ikke sikre på at de virkelig vil selge. Bayern ønsker seg imidlertid Joao Palhinha fra Fulham, og trenger penger fra salg for å kunne finansiere kjøpet.

  Kelechi Iheanacho

  Torsdagens Pl-Rykter: Kelechi Iheanacho
  Torsdagens Pl-Rykter: Kelechi Iheanacho

  Crystal Palace har lenge vært i behov av en målfarlig spiss, og Eagles-ledelsen har henvendt seg til Leicester med ønske om kjøp av Kelechi Iheanacho. Spilleren selv sies å være åpen for en overgang til Premier League-klubben, men prisforlangende på 18 millioner pund kan sette en stopper for overgangen.

  Sofyan Amrabat

  Torsdagens Pl-Rykter: : Sofyan Amrabat
  Torsdagens Pl-Rykter: : Sofyan Amrabat

  Manchester United har blitt linket til flust med defensive midtbanespillere, men førstevalget virker lenge å ha vært Sofyan Amrabat. Fiorentina virker nå å være på glid, og trolig er det låneavtale med opsjon på kjøp som virker å bli løsningen for å unngå å havne i FFP-fella. Pierre Emile Højbjerg har de siste dagene også blitt koblet til United, men Tottenham-spilleren virker nå på vei til låneopphold i Atletico Madrid.

  Teden Mengi

  Torsdagens Pl-Rykter: Teden Mengi
  Torsdagens Pl-Rykter: Teden Mengi

  Manchester Uniteds 21-årige midtstopper Teden Mengi virker på vei til Luton Town. Den Manchester-fødte forsvarsspilleren har fortsatt ikke debutert i Premier League-sammenheng, men har gått gradene i yngre engelske landslag og har de siste sesongene spilt ball på lån i Derby og Birmingham. Luton virker å nå frem med tilbud om permanent opphold på Kenilworth Road.

  Callum Hudson-Odoi

  Torsdagens Pl-Rykter: Callum Hudson-Odoi
  Torsdagens Pl-Rykter: Callum Hudson-Odoi

  Nottingham Forest virker å skulle gjøre flere handler i timene før vinduet stenger, og Callum Hudson-Odoi virker å kunne bli av en håndfull spillere tar turen til City Ground. Chelsea-spilleren har blitt linket til flust med klubber etter at han forrige sesong var utlånt til Bayer Leverkusen. Nico Dominguez (Bologna) skal være på vei til legesjekk hos skogvokterne i dag.

  Til slutt noen snarlige bekreftelser, etter å ha ha blitt nevnt på ryktebørsen i går. Mathues Nunes presenteres om kort tid som Manchester City-spiller, mens Dean Henderson like snart vinkes inn som ny Crystal Palace-keeper.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen