More

  Torino vs Inter: Siste test før CL-finalen

  Torino vs Inter står på programmet som 18.30-kampen i Italia lørdag og begge lag har fortsatt litt å kjempe for i serien denne sesongen selv om det meste allerede er avgjort.

  Juric utsatt for rasisme

  Vertene spilte borte mot nedrykkstruede Spezia forrige helg og returnerte med overbevisende 4-0-seier i bagasjen. Med det klatret man opp til 8. plass på tabellen. Den plassen kan vise seg å bli viktig å beholde. Hvis Juventus nektes adgang til europacupen er det nettopp 8. plassen som i stedet får Europa Conference League-plassen. Problemene med rasisme mot balkanske spillere og trenere øker stadig i Serie A og forrige helg var det Torino-trener Ivan Juric som ble utsatt for tilropene. Kampen ble stoppet i noen minutter mens både dommer og Spezia-kaptein Emmanuel Gyasi ble gjort oppmerksom på hva som skjedde. Trener Ivan Juric fortalte om situasjonen i et intervju med DAZN etter kampen:

  – Det var de vanlige tilropene. Det er utrolig at dette fortsetter selv i 2023. Jeg prøver å ignorere det, men etter en stund klarer du ikke det lenger. Det startet med at noen kalte meg sigøyner. Rett etter startet hele stadion å rope. De bør alle sammen skamme seg.

  Landsmann Nikola Vlasic har hatt en flott sesong på lån fra West Ham. Det ligger en mulighet til å gjøre overgangen permanent for 13 millioner euro, men Torino føler den prislappen er for høy. Denne uken la man dermed inn bud på åtte million euro for 25-åringen som West Ham kjøpte fra CSKA Moskva for 30 millioner euro i 2021.

  Kjemper om Pavard

  Inter spiller som kjent Champions League-finale mot Manchester City neste helg. Først skal imidlertid pallplassen i Serie A sikres. To poeng skiller opp til Lazio og sølvet, samme avstand er det ned til Milan og 4. plassen. Byrivalene ser også ut til å kjempe om den samme spilleren denne sommeren. Gazzetta melder at Bayern München-forsvarer Benjamin Pavard ønsker å forlate de tyske mesterne denne sommeren for å ta turen til Serie A. Inter forsøkte seg med et bud allerede i januar på 20 millioner euro, men det ble da avvist. Selv har Pavard uttalt at han ofte snakker med Milan-spiller Olivier Giroud om livet i Italia og i april i år var han til stede på en Milan-kamp. Inter og Milan jobber også med hva som skal bli den fremtidige stadionløsningen. San Siro var planlagt revet etter OL i 2026, men har nå blitt merket som en historisk bygning av staten. Inter ønsker å bygge ny stadion i samme området mens Milan har sett på andre områder i byen. Delingen av samme stadion ser uansett ut til å gå mot slutten.

  Torino vs Inter

  Torino holder 8. plassen som kan gi Europa Conference League-spill hvis Juventus nektes deltakelse. Strålende form og forrige helg imponerte laget igjen med 4-0-seier borte mot nedrykkstruede Spezia. Kampen huskes dessverre for at trener Ivan Juric ble utsatt fra rasistiske tilrop fra tribunen. 0-1-tap i det omvendte møtet 10. september. Inter med seks seirer på de syv siste seriekampene. Ny deltakelse i Champions League er sikret med 3-2-seieren mot Atalanta forrige helg, men man kan fortsette ende mellom 2. og 4. plass på tabellen. Gjestene med minst to mål i seks av de syv siste seriekampene og seks av de syv siste har også endt med over 2,5 mål.

  Torino Vs Inter
  Torino Vs Inter: Siste Test Før Cl-Finalen 2

  Tipset

  Torino vs Inter: Vi forsøker B-en til 2,65 i odds hos Norsk Tipping

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen