More

  Toppserien: Penga på Enga

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Arna-Bjørnar er fortsatt sist på på tabellen i Toppserien, men selvtilliten spillerne tok med seg fra midtukerunden kan snart vise seg gull verdt i nedrykksstriden. Laget er tippet nord- og ned av absolutt alt som kan krype og gå av eksperter før sesong, og frem til i denne uken har da også forståsegpåerne hatt sine ord i behold.

  Første seks kamper ga ikke poeng i det hele tatt, og etter forrige helgs 2-3-tap i bunnoppgjøret mot Avaldsnes sto laget med null poeng og 3-14 i målscore. Troen på at jumboen kunne få med seg noe som helst fra tirsdagens bortekamp mot regjerende mester Brann var lik null. I alle fall utenfor Arna-Bjørnars garderobe.

  Norsk Tippings odds på Brann-seier viste 1.03 før kamp, og hos utenlandske bookier ble man tilbudt 41 ganger pengene for Arna-Bjørnar-seier. Veldig mange var det nok ikke som grep tilbudet, men 2-1-seieren til bortelaget var uansett en deilig bekreftelse på at det ikke lenger bare er å plukke med seg poeng heller i Toppserien.

  Brann-ledelsen svarte denne uken med å sparke Olli Harder fra trenerjobben. Letingen etter en passende arvtaker er i gang, og inntil videre er det Knut Slatleim som leder laget.

  Godt betalt B

  Vålerenga er etter midtukekampene Toppseriens eneste ubeseirede lag. Det var forventninger til at Lillestrøm kunne gi serielederen kamp til døra onsdag, men nei. Hatkampen endte med sviende nederlag for et LSK som før avspark ikke hadde tapt i år, og som så langt sto med bare ett baklengsmål. Håpet brast imidlertid ganske så raskt onsdag. Ligaens toppscorer Karina Sævik sendte Vålerenga i føringen allerede i femte spilleminutt. Olaug Tvedten doblet etter en halvtime, før Sævik umiddelbart etter pause gjorde 3-0 med sin syvende scoring for sesongen. Det endte til slutt 4-1, og hovedstadslaget har nå luke i tet etter at Rosenborg bare fikk 1-1 mot Avaldsnes tirsdag.

  Og denne helgen er det altså nettopp Rosenborg som står på motsatt halvdel.

  Trønderne vant sine første fire kamper uten å slippe inn mål, men laget viser nå svakhetstegn som kan komme til å koste dyrt. 0-1-tapet mot LSK sved, og at det bare ble ett poeng mot nedrykkstippede Avaldsnes var en ny nedtur. Vålerenga blir klar forhåndsfavoritt i helgens toppoppgjør.

  Gyllen kanarimulighet

  LSK slikker sårene etter nederlaget mot erkerivalen, men gis denne helgen alle tiders mulighet til revansj. Og skulle Lyn slås samtidig som Vålerenga innfrir mot Rosenborg, vil det etter kamp bare skille ett poeng frem til 2.plassen.

  Arna-Bjørnar ankommer denne helgen Bærum med håp om å fortsette oppturen mot et ustabilt Stabæk, mens Brann på besøk hos Røa skal hevne midtukens overraskende hjemmetap. Avaldsnes er også proppet med selvtillit etter en flott sesonginnledning, og med seier mot nestjumbo Åsane vil John Arne Riises utvalgte kunne være på øvre tabellhalvdel.

  Positiv Overraskelse: Hanna Dahl Og Avaldsnes Kan Ta Seg Til Midt På Tabellen I Toppserien
  Positiv Overraskelse: Hanna Dahl Og Avaldsnes Har Vært En Positiv Overraskelse I Toppserien Denne Sesongen

  FAVORITTEN:

  Rosenborg – Vålerenga

  TIPS

  B til 2,25 i odds hos Norsk Tipping

  LURINGEN:

  Åsane – Avaldsnes

  TIPS

  B til 2,50 i odds hos Norsk Tipping

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen