More

  Toppserien: Kamp om medaljene

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  LSK ble første klubb som tok full pott mot Vålerenga denne sesongen, da de vant 2-0 i LSK-hallen fredag kveld.  Amanda Haahr og Mimmi Löfwenius scoret målene, og førstnevntes fulltreffer via tverrliggeren vil trone høyt når sesongens mål i Toppserien skal kåres.

  LSK har dermed en slags kontakt med teten, men kanariene ga også en hjelpende hånd til tabelltoer Rosenborg. Trønderne var lørdag i aksjon mot Røa, og det gikk ikke mer enn et drøyt kvarter før seieren var noe nær i boks.

  Elin Sørum gjorde 1-0 i femte spilleminutt, mens Anna Jøsendal drøyt ti minutter senere doblet ledelsen. Synne Brønstad spikret seieren, med 25 minutter igjen på klokka. Rosenborg har nå bare fire poeng frem til Vålerenga i tet, og RBK har altså én kamp mindre spilt enn serielederen.

  Vi spikret Lyn hjemme mot Avaldsnes på oddstipset for Toppserien, og det var aldri noen tvil om at spillet ville kunne veksles inn i gevinst. Det endte med hele 6-0 til vestkantjentene. Jenny Røsholm Olsen kunne rusle hjem med matchballen, etter hat trick.

  Toppserien: Jenny-Rosholm-Olsen.
  Toppserien: Kamp Om Medaljene 2

  Åsane kom til kort hjemme mot Stabæk, da de blaa vant 3-1 i Bergen. I rundens siste kamp hadde vi foreslått et vågalt spill på Arna-Bjørnar, til hele 10,50 i odds. Hjemmelaget holdt da også følge til 2-2, men Brann vant til slutt 3-2.

  Nå dukes det for VM i New Zeeland og Australia (20.juli til 20. august). Toppserien gjør comeback uken etter mesterskapet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen