More

  Toppserien: Drama i topp- og bunn

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Brann ble varslet å kunne bli jokeren i gullkampen i Toppserien, og ganske riktig. Bergenserne slet tungt i sesonginnledningen, og var tidlig ute av tittelkampen. Etter trenerskiftet har det imidlertid snudd, og under ledelse av Martin Ho har rødtrøyene vært noe nær ustoppelige. Den regjerende mesteren har kvalifisert seg til gruppespillet i Champions League, og i den hjemlige Toppserien har laget bare tapt én av siste tolv kamper.

  20-0!

  Toppserien: Justine Kielland, Brann
  Toppserien: Drama I Topp- Og Bunn 3

  Brann nekter om dagen å tape fotballkamper, og eget bur virker stengt for året. Siste syv kamper har gitt utrolige 20-0 i målscore, og i forrige uke var det altså titteljagende Rosenborg som ble satt på plass på Stemmemyren. Rakel Engesvik og Marit Bratberg Lund sørget for 2-0-ledelse til pause, og Rosenborg ble før pause forhindret målsjanser i det hele tatt. Etter hvilen måtte man grave dypere, men sisteskanse Aurora Mikalsen stoppet det som kom fra seiersvante trøndere.

  Les også: Helgens dobbel i La Liga

  Brann vippet Rosenborg ned fra tabelltopp, men kan hjelpe dem tilbake denne helgen. Nå er det nemlig Vålerenga som venter for Brann. Dette blir lagenes tredje møte for sesongen, og de to første har vært helt jevne. Det endte 1-1 sist, mens Vålerenga vant første duell med 3-2, etter at Brann hadde ledet både 1-0 og 2-1. Brann er imidlertid et helt annet lag nå, enn da var da.

  Avgjørende seier

  Rosenborg må nå ha hjelp om de skal ha noe å spille for i serieavslutningen mot Vålerenga, men etter bare ett poeng fra siste to kamper må de også gjøre jobben selv. Lørdag blir man storfavoritt hjemme mot nestjumbo Avaldsnes, men heller ikke her kan noe tas for gitt.

  Toppserien: Selma Løvås, Avaldsnes
  Håpet Lever: Selma Løvås Og Avaldsnes Ser Muligheten

  Avaldsnes vant forrige rundes avgjørende bunnoppgjør mot Arna/Bjørnar med 3-2, da Susan Ama Duah scoret seiersmålet i siste ordinære spilleminutt. John Arne Riises utvalgte er dermed gitt blod på tann, og det vil så definitivt ikke gis ved dørene på Koteng Arena denne helgen. Rosenborg vant riktig nok 6-0 i forrige møte, men i sesongens første duell tok Avaldsnes poeng.

  Intet er avgjort, verken i toppen eller bunnen av tabellen.

  Helgens kamper i Toppserien:

  Arna-Bjørnar – LSK
  Rosenborg – Avaldsnes
  Røa – Lyn
  Stabæk – Åsane
  Vålerenga – Brann

  Odds på lørdagens kamper finnes på Norsk Tipping

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen