More

  Helgens dobbel i La Liga runde 12

  Helgens Dobbel I La Liga Runde 12
  Helgens Dobbel I La Liga Runde 12 4

  Celta Vigo – Sevilla

  Spill: Celta vinner.

  Helgens Dobbel I La Liga Runde 12
  Ørjan Nyland Har Etablert Seg Som Sevillas Førstevalg I Mål.

  Hvor lenge får Rafa Benítez lov å fortsette å trene Celta Vigo? Det spør et stadig større publikum seg, etter at den tidligere Champions League-vinneren stadig ikke klarer å vinne med sin nye klubb. Kritikerne hevder metodene og taktikken hans er utdaterte, men selv om Celta stort sett taper denne sesongen, taper de knepent. Forrige rundes 0-1-tap mot høytflyvende Girona ble et faktum ett minutt på overtid.

  To strake uavgjort i Diego Alonsos første kamper som Sevilla-sjef. Så ut til å gå på surt tap i bunnoppgjøret mot Cádiz sist, og lå under 0-2 før halvtimen var spilt. Men, scoringer av Lucas Ocampos og Ivan Rakitic sørget for balanse i regnskapet, og 2-2 til slutt.

  Valencia – Granada

  Spill: Uavgjort.

  Helgens Dobbel I La Liga Runde 12
  Cenk Özkacar For Valencia.

  Etter en trøblete september måned, begynner det å se lysere ut for Valencia. For to uker siden tok de seg greit av Cádiz med 2-0 hjemme, og forrige helg holdt de svært så hjemmesterke Athletic Bilbao til 2-2 på San Mamés. Burde også fått med seg alle poengene, for utligningen ble sluppet inn ikke mindre enn syv minutter på overtid.

  Granada hadde ingen verdens ting å stille opp med i første del av førsteomgangen mot Villarreal, og lå under 0-3 før det var spilt 28 minutter. Så startet opphentingen, men El Graná kom ikke lengre enn til 2-3, og forblir dermed på 19. plass på tabellen, stående på usle seks poeng. Paco López fortsetter imidlertid å få tillit på trenerbenken.

  Helgens dobbel i La Liga runde 12

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 18:30Celta Vigo – Sevilla2,503,402,65H til 2,50 i odds
  Søndag, 16:15Valencia – Granada1,623,955,00U til 3,95 i odds
  Totalodds: 9,87

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om helgens La Liga-runde og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen