More

  League Two: Selvfølgelig ble det målrikt og dramatisk

  League Two-runden ble igjen av den særs målrike og dramatiske sorten. Ni av tolv kamper levde hele oppgjøret ut.

  Fokuset på vår preview var på den målrike League Two-sesongen vi er inne i. Og målrikt ble det så absolutt i dag også med hele 48 mål fordelt på tolv kamper. Fremst i rekken over målrike kamper stod ligaleder Notts County som var involvert i en thriller med hele ni scoringer. Vi nevnte oppgjøret borte mot Colchester som et potensielt stort bananskall, og bananskallet sklei Notts County på hele fem ganger i løpet av oppgjøret. Arthur Read roet nervene til et fantastisk Colchester-mannskap da han satte hans andre og lagets femte for dagen med ti minutter igjen på klokka, men Macaulay Langstaff sin andre scoring for dagen skapte spenning på slutten. Til tross for massivt press tok Colchester de tre poengene i en ellevill 5-4 seier.

  5-3 scoringen til Read.

  Notts County blir værende på tabelltoppen på bedre målforskjell enn Crawley som innfridde som var favoritt da de slo Sutton United 3-0 uten problemer. Gillingham og Mansfield var de to andre lagene som kunne gått til topps i League Two, men i toppkampen i Kent ble det 1-1 etter at gjestenes Davis Keillor-Dunn utliknet Macauley Bonne sin tidlige scoring for vertene.

  Paul Mullin i gang

  Vi spilte over 4.5 i oppgjøret mellom to av lagene som er involvert i flest scoringer denne sesongen, og Wrexham – Crewe leverte. Paul Mullin utliknet to ganger for Wrexham med sine to første scoringer for sesongen, men Wrexham havnet under for tredje gang etter timen spilt. Waliserne hadde da allerede spilt 25 minutter av oppgjøret med ti mann grunnet Ryan Barnetts røde kort, men på overtid dukket en ringrev opp på Racecourse Ground. 36 år gamle Steven Fletcher scoret sitt aller første mål for klubben da han fem minutter på overtid satte 3-3 i nok en ellevill fotballkamp med Wrexham i en av hovedrollene.

  Opp og nedturer

  Stockport herjer videre og tok sin fjerde strake seier da de i nok en tøff bortekamp viste angrepsfotball av høy klasse. Isaac Olaofe startet showet før Louie Barry nettet i sin syvende kamp på rad med sitt straffespark etter timen. Til tross for Jack Nolan sin redusering fem minutter før slutt ble det en 3-1 seier over Accrington for Stockport, som nå bare er tre poeng unna ligaleder i League Two.

  Mark Hughes fikk seg en ny nedtur etter forrige helgs brakseier. Hans Bradford tok ledelsen ved Andy Cook, men endte opp med 1-3 hjemme for Walsall i det som kanskje kan være nådestøtet for en Hughes i trøbbel. For Salford var det bare tre poeng som var godt nok for manager Neil Wood, og etter fem strake tap smakte det godt med 2-1 seier over Newport. Selvmålet til Declan Drysdale på overtiden av førsteomgang ble tunga på vektskålen.

  Vi må også gi linjeplass til Wimbledon som vant 4-1 over Tranmere i ettermiddag. Ali Al Hamadi hadde brent straffer på straffer i sesonginnledningen, men fikk endelig hull på byllen forrige runde. I dag smelte han til med hattrick for The Dons. Gledelig var det og at Milton Keynes igjen skuffet da de tapte 0-1 hjemme for Harrogate og utvidet rekken til fem kamper uten seier. Brenner det under føttene til Graham Alexander også?

  Og ja, dette var Wimbledons første hjemmeseier på en lørdag siden januar. Elleve kamper strakk rekken uten seiere seg til.

  Resultater og tabell i League Two

  • Wimbledon 4-1 Tranmere
  • Accrington 1-3 Stockport
  • Barrow 3-2 Doncaster
  • Bradford 1-3 Walsall
  • Colchester 5-4 Notts County
  • Crawley 3-0 Sutton United
  • Forest Green 1-2 Morecambe
  • Gillingham 1-1 Mansfield
  • Milton Keynes 0-1 Harrogate
  • Salford 2-1 Newport
  • Swindon 2-1 Grimsby
  • Wrexham 3-3 Crewe

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen