More

  Tom Brady skal hjelpe Birmingham

  Tom Brady har vunnet Super Bowl syv ganger. Nå trer han inn både som deleier og rådgiver for Birmingham.

  Birmingham har fått nye eiere den siste tiden. Det ble bekreftet 13 juli at Knighthead Capital Management LLC kjøpte klubben gjennom Shelby Companies Limited som er tilknyttet Knighthead. Bare det at deres nye eiere tok seg bryet med å gi navnet på eiergruppen etter Birminghams suksessrike serie Peaky Blinders vitnet om at tiden med dårlige eiere kanskje var over.

  I dag kunne klubben også melde at Tom Brady -vinner av syv Super Bowl – blir en av deleierne i klubben og leder for rådgivergruppen som er kommet på plass etter oppkjøpet.

  -Brady vil gi oss tonnevis med erfaring og ekspertise rundt sportsvitenskap, helse, ernæring, restitusjon. Han vil i tillegg bidra inn mot markedsføringen av klubben i vår vei mot å få nye sponsorer og i vår globale utvikling, sier klubben i sin pressemelding i dag.

  Birmingham har hatt en strålende sommer etter flere år med nedturer. En slik nyhet bare to dager før seriestarten borte mot Swansea vil ikke dempe forventningene til deres nye eiere og den kommende sesongen.

  Lite om Tom Brady, men mye om Birmingham i vår EFL-spesial

  Om under et døgn kommer vår store EFL-spesial ut, med over 130 sider lesestoff om sesongstarten i Championship, League One og League Two. Skaff deg tilgang til alt ved å bli medlem her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen