More

  League Two: Wrexham avgjorde duellen på to minutt

  Ligarunden i League Two var lenge overraskende målløs, men det tok seg heldigvis opp de siste 45 minuttene.

  Uslåelige Stockport County fortsatte herjingen med sin tiende strake seier da Tranmere ble slått hjemme på Edgeley Park. Isaac Olaofe sørget for 1-0 til pause med sin tidlige scoring og da Tranmere ble redusert til ti mann like tidlig i andreomgang var spenningen egentlig over. 2-0 kom like etter på en glimrende kontring der Kyle Wootton sendte en iskald Antoni Sarcevic gjennom alene med keeper. Det ble også sluttresultatet for imponerende County.

  Notts County og Wrexham med ny intens duell

  Fokuset i vår preview var på duellen mellom fjorårets store duellanter i National League. De første 45 minuttene var det uten tvil vertene fra Nottingham som styrte showet på Meadow Lane, men David McGoldrick og Macaulay Langstaff klarte ikke å overliste Wrexham-keeperen til tross for gode muligheter i det intense oppgjøret fremfor over 16 000 tilskuere.

  Hjemmelaget fortsatte presset i andreomgangen også, men uten resultat. Det var derimot gjestene som fikk hull på byllen. Elliott Lee, som ble matchvinner igjen i midtuken, dro innover i banen før han fyrte løs. Ballen trillet innom en liggende Ollie Palmer eller en Notts County-fot før ballen tok en tur opp i en utspilt Magpies-keeper. To minutter senere var det uansett ingen tvil om hvem som scoret målet. County famlet i forsvar og Palmer fikk sjansen til å fyre inn 2-0.

  Innbytteren ble dermed den store helten i oppgjøret som endte 2-0. Notts County blir liggende fem poeng bak ligaleder Stockport, men nå følger Wrexham på plassen bak med bare dårligere målforskjell. Mansfield som fortsatt ikke har tapt i League Two denne sesongen ligger poenget bak etter deres 2-1 seier over Walsall

  Bradford trenger ny manager, raskt

  Tiden uten Mark Hughes-effekten har gitt seg for Bradford. Etter en god periode i de første kampene har de gått langt tråere de siste dagene. Nå var det Sutton United som gjorde dagen til The Bantams verre. Jumbolaget i League Two tok ledelsen ved Josh Coley etter bare fire minutter. Andy Cook utlignet etter timen, men tre minutter før slutt sørget Harry Beautyman for at Sutton tok sin tredje seier for sesongen. Med ti poeng er de fortsatt sist, men nå a-poeng med Tranmere og tre poeng opp til trygg grunn. Der ligger Forest Green etter at de slo Crawley 2-1 i en jevn fotballkamp.

  Og ja. Angående Crawley. De sparket Matthew Etherington etter bare få dager i jobben forrige sesong. Likevel har de hatt en klausul om at han ikke kan være manager for en gitt periode. Han tok over som midlertidig manager da Ben Garner fikk sparken i Colchester og ledet laget til seier i midtuken. Til dagens kamp fikk han derimot ikke være med grunnet frykt for reprimander og pengekrav. Colchester slo likevel Accrington Stanley 1-0 på bortebane.

  Resultater og tabell i League Two

  • Accrington 0-1 Colchester
  • Barrow 0-0 Salford
  • Doncaster 1-0 Grimsby
  • Forest Green 2-1 Crawley
  • Gillingham 0-2 Newport
  • Harrogate 0-1 Crewe
  • Mansfield 2-1 Walsall
  • Milton Keynes 3-2 Swindon
  • Morecambe 4-1 Wimbledon
  • Notts County 0-2 Wrexham
  • Stockport 2-0 Tranmere
  • Sutton 2-1 Bradford

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen