More

  Tips på tampen: Copa Del Rey

  Sevilla sikret seg et strålende utgangspunkt før returmøtet da de slo Barcelona 2-0 i den første semifinalen i går kveld. 
  I kveld er det Athletic Bilbao og Levante sin tur, og oppgjøret starter på Athletics hjemmebane, San Mamés. Marcelino har gitt baskerne et etterlengtet løft etter at han tok over som manager, og Los Leones har det siste året spesialisert seg som et cuplag.
  De har alt vunnet årets Supercopa og har dessuten forrige sesongs cupfinale i Copa del Rey å se frem til, som spilles i april senere i år. Marcelino har vært klar på at de har ingen planer om å spille for uavgjort på hjemmebane og akter å ta med seg et best mulig utgangspunkt til returkampen om tre uker. I helgen spilte de 1-1 hjemme mot Valencia i La Liga.
  Levante er i strålende form og er ubeseiret i ni strake kamper i cup og liga. Har avansert til semifinalen på bekostning av Murcia, Portugalete, Fuenlabrada, Real Valladolid og Villarreal. Også de spilte uavgjort i seriespill i helgen, da det endte 2-2 hjemme mot La Liga.
  Levante ligger to plasser høyere enn kveldens verter på La Liga-tabellen, men tipset går likevel til vertene. Marcelino er en slu rev, som allerede er i ferd med å få frem det beste i Athletic-spillerne. Vi spiller ettmålsseier til Athletic, til 3,50 i odds hos Coolbet.
  Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 3100,- Gevinst: 4924,- Tilbakebetalingsprosent: 158,84%

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen