More

  Tippekupongen 29. april

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Manchester City og Liverpool innfridde som våre sikre forrige på tippekupongen forrige lørdag. I tillegg satt HU-garderingen i Leicester – Wolverhampton og vi advarte mot å stole på Crystal Palace hjemme mot Crystal Palace og Birmingham hjemme mot Blackpool. Ukens lørdagskupong åpner med én kamp fra Eliteserien. Deretter venter to Premier League-oppgjør. De åtte neste  kampene er hentet fra Championship før vi avslutter i League One. Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Bodø/Glimt og Sheffield United blir de store favorittene.

  Innleveringsfristen er som vanlig 15.55 på lørdager og ti av kampene har avspark 16.00. Det hele avsluttes med West Bromwich – Norwich som har avspark 18.30.

  De sikre på tippekupongen

  3 Brighton – Wolverhampton       H         56 prosent

  Brighton har satt seg selv i utmerket posisjon til å nå Europa, men midtukens 1-3-tap bort mot Nottingham Forest var en alvorlig strek i regninga. Etter fem strake bortekamper vender The Seagulls nå hjem til Amex Stadium, der de er ubeseiret fra sine siste tre. Julen Lopetegui har ikke lyktes like godt med alt i Wolves, men har er nær ved å sluttføre jobben han ble hentet inn for å gjøre; nemlig å sikre ny Premier League-kontrakt.

  6 Coventry – Birmingham H         55 prosent

  Fem strake uten tap, og bare ett nederlag fra siste 15 kamper, betyr at Coventry har play off-plass i egne hender. Viktor Gyökeres sløste med sjansene, og det var Matt Godden og Gustavo Hamer som scoret målene da Reading ble slått 2-1 lørdag. Birmingham har gjort alle dystre spådommer til skamme, og sikret ny Championship-kontrakt med kamper igjen å spille.

  8 Hull – Swansea    B         30 prosent

  To av ligaens formlag gjør opp om poengene på KCOM Stadium denne helgen. Hull har plukket poeng i åtte av sine siste ti, og lørdag ble Watford slått 1-0 etter straffespark av Ozan Tufan. Tigrene har vært nedrykkstruet det meste av sesongen, men en imponerende sluttspurt har gjort innspurten behagelig. Swansea har vunnet seks av sine siste syv kamper, og i fire av de siste fem har man også holdt buret rent.

  Vi Spiller Sikker Brighton På Tippekupongen
  Tippekupongen 29. April 2

  Den halve på tippekupongen

  1 Bodø/Glimt – Brann        HU      62/19 prosent

  Bodø/Glimt virker bortimot ustoppelige denne sesongen, i alle fall har de vært det hittil. Full pott og null baklengs er fangsten etter tre serierunder, og Bodø/Glimt står som eneste Eliteserie-lag med tre seirer av tre mulige. Optimismen holder seg i Bergen, for seks poeng etter tre runder er mer enn godkjent for den nyopprykkede Sportsklubben.

  De overspilte på tippekupongen

  5 Sheffield United – Preston        H         62 prosent

  Sheffield United hadde fire matchballer til å sikre seg direkte opprykk sammen med Burnley, og The Blades benyttet seg av muligheten allerede onsdag. Etter to års fravær er aget fra stålbyen tilbake, og det ble varslet fest i gatene onsdag kveld. Da gjenstår å se hvor opplagte spillerne er denne helgen. Preston er ett av hele åtte lag, innenfor fire poeng, som kjemper om to ledige play off-plasser.

  10 Reading – Wigan           H         46 prosent

  Nedrykksthriller på Madejski Stadium. Reading skulle naturligvis ikke vært i nedrykksstrid, men udugelig eierskap og fryktelig regelverk påførte klubben seks minuspoeng som gjør at man nå står med gjørme til langt over knærne. Norske Thelo Aasgaard kom på som innbytter og sørget med sin scoring fem minutter før slutt for Wigan-seier mot Millwall. Trepoengeren gjør at The Latics fortsatt har teoretiske muligheter til å redde plassen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen