More

  Tilbake til start for Colchester

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  I det klubben hadde funne fotfeste i League Two igjen må de starte helt på nytt med ny manager.

  Det ble en følgefeil som uheldigvis stoppet opp hos Colchester da QPR hentet Gareth Ainsworth fra Wycombe denne uken. Matt Bloomfield ble umiddelbart ønsket tilbake til klubben han spilte nesten 600 kamper for før han høstet trenererfaring under Ainsworth. Dermed stod Colchester igjen uten manager i det poengene begynte å rulle inn da Bloomfield forlot klubben etter bare 144 dager på Colchester Community Stadium.

  Uten manager på plass venter en tøff hjemmekamp mot et Northampton-lag på desperat poengjakt. Laget som lå på en ganske så trygg tredjeplass har bare vunnet to av sine siste ti kamper og har nå sett både Carlisle og Stockport gå forbi på tabellen. Sistnevnte var en av få som spilte kamp i midtuken og i et ampert oppgjør borte mot Rochdale tok Stockport alle tre poengene i oppgjøret som endte 2-1. Dobbeltopprykk ser veldig sannsynlig ut om de består testen borte mot ustabile Barrow som kanskje har funnet selvtillit etter deres overraskende seier borte mot Bradford forrige helg.

  Skjebnesvangre misser for Hartlepool og Rochdale

  Rochdale sitt tap mot Stockport betyr at deres 102 år lange rekke i ligasystemet går mot slutten. For Hartlepool ble det også en miserabel midtukekamp da Newport rotet med seg tre poeng etter overtidsmålet fra Mickey Demetriou langt inne på overtid, i en kamp hjemmelaget burde tatt minst et poeng i. Med bare et poeng ned til Crawley under streken og hele fire kamper mer spilt kan slike poengtap bli skjebnesvangre når vi teller opp i mai. Skjebnesvangert ble det for Keith Curle som fikk sparken onsdag og er nå allerede erstattet av John Askey. Selv om Hartlepool har 100 mindre sammenhengende sesonger i ligasystemet enn Rochdale er de en klubb som forventer å minimum være i League Two. Et nytt nedrykk vil være katastrofe for klubben til Sky Sports pundit Jeff Stelling. De får en ny mulighet i hjemmeoppgjøret mot Walsall, et lag som ikke klarer å vinne kamper for øyeblikket. Fem strake uavgjort og tre av oppgjørene har endt målløse. Pool må også ha et øye til oppgjøret Crawley-Carlisle og håper nok at bortelaget vil gjøre alt i sin makt for å beholde tredjeplassen sin.

  To tette toppoppgjør

  Denne runden får vi servert to herlige oppgjør i toppen. Formlaget Mansfield tar imot det som for bare to uker siden var det store formlaget, Salford. Tre poeng skiller lagene som innehar de to siste plassen som gir play off. Samtidig som vertene har tatt 13 av 15 poeng har bare gjestene plukket syv av 15 poeng der to av de siste tre har endt med tap. Dermed kan de være utenfor det gode selskap etter lørdagens runde om Bradford slår til med borteseier mot Doncaster. Men bare to poeng skiller og hjemmelaget har vunnet fire av sine fem siste på Keepmouth.

  Outsiderne fra Sutton

  Hold et ekstra øye med Sutton United. Etter opprykket og deres fantastiske førstesesong i League Two forventet de fleste at sesong to skulle bli tøff for suksessmanager Matt Gray og co. Men tre seiere og to uavgjort på sine fem siste og tøffe oppgjør vitner om et lag i form og et lag som med seier borte mot Newport kan snike seg inn blant topp syv. Dette blir den store testen da Newport også har kommet i form og står med helt lik rekke på sine fem siste de også.

  Favoritten sviktet

  Man bør aldri tippe på Bradford og vi ble lurt av deres to sterke seiere og trodde derfor det skulle bli plankekjøring mot Barrow. Det gikk som det måtte gå med 0-1 og spill ut. Bedre gikk det med forrige helgs luring. Mansfield til 2.70 i odds borte mot Tranmere var en gavepakke vi måtte ta og som gikk inn. Vanskelig runde denne gang men vi har under vanskelige tippeforhold plukket ut en favoritt og luring.  

  FAVORITTEN:

  Stevenage – Tranmere

  TIPS:

  H til 1.80 i odds hos Norsk Tipping

  LURINGEN:

  Gillingham – Wimbledon

  TIPS:

  H til 2.20 i odds hos Norsk Tipping

  Den fulle runden spilles slik

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen