More

  The Championship: Underholdende på Loftus Road

  Underholdende i Championship tirsdag, og det sto ytterligere spenning på menyen i kveld. Southampton ble imidlertid aldri gitt muligheten til å knappe inn på tettrioen som vant sine kamper tirsdag. Av de som var i aksjon i kveld var det bare Huddersfield som gikk målløse av banen.

  Cardiff – Huddersfield 1-0

  Championship-Runden
  Championship-Runden: Huddersfield Ligger Utsatt Til Etter Kveldens 0-1-Tap I Wales

  Famara Diedhious scoring etter en halvtimes spill ble kveldens eneste, og Cardiff har da notert tre strake Championship-seirer. Waliserne har da bare syv poeng frem til play off, og kan ikke avskrives. Huddersfield sto med poeng fra tre av sine siste fire, men kveldens nederlag betyr at man er helt likt, både hva gjelder poeng og målforsjell, med Stoke under streken.

  Middlesbrough – Norwich 3-1

  Championship-Runden
  Championship-Runden: Et Omdiskutert Rødt Kort Avgjorde Kveldens Championship-Batalje På Riverside

  Norwich herjet med Boro, og Ashley Barnes’ 1-0-scoring var særs fortjent. Ting skulle imidlertid snart snus på hodet. Norwich-spiller Borja Sainz pådro seg et rødt kort som selv ikke Boro-fansen skjønte stort av, og hjemmelaget tok umiddelbart over.  Marcus Forss utliknet etter 35 minutter med det som var vertenes første avslutning på mål, og før pausesignalet gjorde Emmanuel Latte Lath 2-1 til Boro. Etter en drøy time kom så kveldens høydepunkt på Riverside, da Lukas Engel på volley feide ballen i krysset til sluttresultatet 3-1.

  Southampton – Preston UTSATT

  Det ble aldri noen kamp på St. Mary’s i kveld, da en kraftig brann i et nærliggende industriområde ga tett svart røyk langs veggene av stadionet. De tre andre tetklubbene vant sine kamper tirsdag, og The Saints er da på etterskudd i kampen om opprykk.

  Watford – Swansea 1-1

  Championship-Runden
  Championship-Runden: Watford Er Ikke I Sin Beste Form, For Å Si Det Litt Forsiktig

  Watford er i fryktelig form, og etter fem tap fra siste seks kamper gikk det galt fra start også i kveld. Fryktelig forsvarsspill og selvmål av Ryan Andrews ga tidlig ledelse til gjestene fra Wales. Det endte uansett med ett poeng til hvert av lagene, da Ryan Porteous utliknet rett før timen spilt. Begge lag har kurs mot å ende opp som middelhavsfarere.

  QPR – West Brom 2-2

  Championship-Runden
  Championship-Runden: Ilias Chair Og Qpr Beholdt Det Ene Poenget, Men Føler Seg Nok Samtidig Snytt For To

  Kveldens mest underholdende batalje hadde også senest avspark, akkurat som i Ipswich tirsdag. QPR har tatt lange steg i riktig retning etter ansettelsen av Marti Cifuentes. Tredje strake seier ble hentet på besøk hos ligaleder Ipswich forrige helg, og det begynte bra også i kveld. I tiende spilleminutt vanket det fortjent applaus for den nylig avdøde klubbhelten Stan Bowles, og drøyt fem minutter senere kom også hjemmelagets første scoring, da Sam Field satte sin første for sesongen. Field skulle også notere seg for sin andre for sesongen, men i mellomtiden hadde WBA scoret to. Det endte 2-2 på Loftus Road, men etter misbrukt straffespark og en annullert scoring følger nok Hoops-fansen at de hadde fortjent mer.

  Championship-runden:

  Tirsdag:

  Blackburn – Millwall 1-1

  Coventry – Rotherham 5-0

  Hull – Birmingham 1-1

  Leeds – Stoke 1-0

  Sheffield Wed – Plymouth 1-0

  Sunderland – Leicester 0-1

  Ipswich – Bristol City 3-2

  Onsdag

  Cardiff – Huddersfield 1-0

  Middlesbrough – Norwich 3-1

  Southampton – Preston UTSATT

  Watford – Swansea 1-1

  QPR – West Brom 2-2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen