More

  The Championship: Southampton – Preston

  Vi innrømmer gjerne at vi egentlig hadde avskrevet Southampton i kampen om direkte opprykk ffra The Championship, selv med kamper til gode på trioen i tet. Totalsprekk hos både Leicester, Ipswich og Leeds har imidlertid nå åpnet døra på gløtt for The Saints.

  The Championship
  Championship-Runden: Daniel James Og Leeds Har Bare Tapt Ett Av Siste Ni Mulige Poeng

  Ipswich topper tabellen, men har bare plukket to poeng fra siste ni mulige. Leicester er nummer to, men The Foxes har tapt seks av sine siste ti. Leeds er nummer tre, med totalt ett poeng innspilt fra siste tre kamper. Med full pott i de to hengekampene er for alvor Russell Martins utvalgte tilbake i kampen om direkte opprykk fra The Championship. Avgjørende bortekamper mot både Leicester og Leeds venter, men først må Preston slås på St. Mary’s i kveld.

  Les også: Tredje opprykket kan bli klar

  The Championship, tirsdag

  Southampton – Preston
  St. Mary’s tirsdag 21.00
  Odds fra Norsk Tipping: 1,32 – 4,80 – 7,20

  Championship-Runden
  Tapt Kamp: Joe Aribo Og Southampton Er Tilbake I Kampen Om Direkte Opprykk

  Che Adams scoret sitt tolvte Championship-mål for sesongen, da Southampton forrige onsdag slo Coventry 2-1 hjemme på St. Mary’s. Trioen i tet ga alle borte poeng, og da levde fortsatt et ørlite håp om direkte opprykk. Når så både Leicester og Leeds røk på tap lørdag, før Ipswich bare fikk ett poeng mot Middlesbrough, så åpnet døra seg igjen. Dette da Flynn Downes i niende overtidsminutt scoret seiersmålet mot Watford.

  -Det endte godt, men det irriterer meg at det tok så lang tid å avgjøre. Denne seieren burde vært innkassert lenge før overtid, sa Saints-bossen etter 3-2-seieren.
  Southampton har 14-3-4 fra første 21 hjemme foran egne fans.

  Preston hadde tatt poeng fra 11 av sine siste 13 Championship-kamper, da Milutin Osmajic – i løpet av syv minutter – scoret hat trick i 4-1-seieren hjemme mot Huddersfield. Det skilte da fem poeng frem til Norwich, som okkuperer siste play off-plass. Manager Ryan Lowe innrømmet at lørdagens kamp mot nettopp Norwich ville bli hans største og viktigste kamp i løpet av hans snart tre år som North End-boss, og til Lowes store skuffelse endte det med 0-1-tap.

  Var best før pause, og kort tid før hvilen stanget også Jack Whatmough ballen i tverrliggeren. Etter hvilen var man imidlertid nest best i det meste, og det endte til slutt med fortjent borteseier på Deepdale. Er pisket til å vinne i kveld, om det skal være noen som helst mulighet til å nå play off.  Ledet 2-1 frem til sjette overtidsminutt i omvendte møte med Southampton.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen