More

  The Championship: Rooney i hardt vær

  To kamper i The Championship i kveld, etter at klubbene i The Football League måtte stokke om på kamptidspunktene grunnet Prins Philips begravelse.
  Og begge kamper kan få avgjørende betydning for opp- og nedrykksstrid.
  Reading trenger tre poeng mot Cardiff for å kunne henge med i kampen om play off, mens Derby ligger svett an om de ikke tar full pott mot Blackburn på Ewood Park.
  The Rams ble passert av Coventry som slo Rotherham i går, og Leo Østigård virker å ha sitt på sitt tørre da han før kamp uttalte til Tipsbladet at Coventry vil overleve i divisjonen.
  Blackburn – Derby
  Ewood Park, fredag 19.00
  Syv strake uten seier for Rovers, som forrige helg fikk 2-2 mot Cardiff. Virket på vei mot nok et nederlag, men ble reddet av toppscorer Adam Armstrong som utliknet på overtid. Var i desember oppe og luktet på play off, men har siden rast nedover tabellen. Skal nå være glade for at det bare gjenstår en håndfull kamper av sesongen, da det bare skiller åtte poeng til nedrykksstreken.
  Manager Tony Mowbray er uten Daniel Ayala, Joe Rankin-Costello, Scott Wharton og Bradley Dack.
  Derby har nå bare tre lag bak seg på Championship-tabellen, men manager Wayne Rooney beroliger fansen som best han kan.
  -Vi har mye kvalitet i laget, og fansen kan forholde seg rolig. Jeg er overbevist om at vi vil klare dette, sier Rooney som har hatt ansvar for Rams-skuta siden januar.
  Rooney virker trygg, men uvisst av hvilken grunn. Derby har vunnet én av siste ti kamper, og det skiller bare fire poeng ned til Rotherham (som har to kamper til gode).
  Martyn Waghorn, Lee Gregory, George Edmundson, Matt Clarke, Jack Stretton, Krystian Bielik, Curtis Davies og Jordon Ibe er uaktuelle for spill i kveld.
  Reading – Cardiff
  Madejski Stadium, fredag 19.00
  Reading har fortsatt muligheter til å nå play off, men håpet svinner etter bare én seier fra siste seks kamper. Røk 0-2 mot tabelltoer Watford forrige helg, og har nå fem poeng frem til plass i sluttspill. Royals-boss Veljko Paunovic må i kveld klare seg uten Felipe Araruna , Tom McIntyre og Michael Morrison.
  Reading kan fortsatt drømme om opprykk, men for Mick McCarthy og Cardiff har nok toget nå forlatt perrongen. Mest trolig forsvant siste rest av drømmen da Blackburn utliknet på overtid i Wales forrige helg. Røk 0-5 mot Wednesday i runden før, og totalt har man nå plukket ett poeng fra siste tre kamper. Joe Bennett, Joel Bagan, Lee Tomlin og Isaac Vassell er skadet, men McCarthy har uansett varslet at han vil gi nye spillere muligheten i de gjenstående kampene.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen