More

  The Championship: Plymouth – Leicester

  Kun fire hele runder igjen av Championship-sesongen, og for brorparten av lagene er det fortsatt alt å spille for. Helgens runde tar avspark i kveld, når nedrykkstruede Plymouth Argyle får besøk av ligaleder Leicester.

  The Championship
  Championship-Runden: Ryan Hardie Må Snart Finne Veien Tilbake Til Nettmaskene, Om Argyle Skal Kunne Overleve I The Championship

  Fire poeng fra siste to kamper gir Plymouth-spillerne selvtillit, men også tabellnaboene har plukket godt med poeng de siste ukene. Tabellsituasjonen er derfor fortsatt bekymrende. Like bekymrende er det at Ryan Hardie er inne i langvarig måltørke. Den 27-årige skotten har notert seg for tolv Championship- scoringer denne sesongen, men har nå gått åtte strake uten nettkjenning.

  Alt om Championship-runden kan du lese i dagens rykende ferske utgave av Tipsbladet

  Misfornøyd Foxes-boss

  Mens Ipswich og Leeds har fire kamper igjen å spille, har Leicester fem. Ligalederen har med andre ord fortsatt alt i egne hender, men manager Enzo Maresca er ikke veldig fornøyd med løpet fotballforbundet har lagt opp.

  The Championship
  Championship-Runden: Leicester-Fansen Har Reist Langt Og Lenge, Og Aller Lengst Er Det Til Plymouth

  Leicester-laget returnerte onsdag 03.00 fra bortekamp mot Millwall, og allerede torsdag startet en fem timers busstur til Plymouth.

  -Vi har spilt nær 50 kamper denne sesongen, og så settes vi altså opp med strake bortekamper i løpet av tre dager, der den siste sågar er sesongens lengste reise. Forbundet virker ikke å ta spesielt hensyn til spillernes ve og vel, sa Leicester-bossen til lokal presse torsdag morgen.

  Plymouth – Leicester

  Home Park, fredag 21.00 på Viaplay
  Odds fra Norsk Tipping: 6,10 – 4,60 – 1,40

  The Championship
  Championship-Runden: Plymouth-Keeper Michael Cooper Hadde Nok Å Gjøre I Omvendte Møte Med Leicester

  For første gang på seks kamper fikk Plymouth Argyle denne uken bokført scoring hjemme på Home Park. At det var et selvmål fra QPR-innbytter Albert Adomah betydde lite, da scoringen som ga poeng kan vise seg svært viktig i nedrykksstriden. De managerløse grønntrøyene har uansett bare to poengs forsprang på nærmeste lag under streken. Etter besøket fra ligalederen, følger strake bortekamper mot tabellnaboene Stoke og Millwall.

  Leicester kom tirsdag til kort mot nedrykkstruede Millwall, og dette var den tidligere så suverene ligalederens femte tap fra siste ni ligakamper. Til Foxes-fansens store lettelse lyktes heller ikke Leeds eller Ipswich å vinne, og da har City fortsatt alt i egne hender. Har fortsatt ligaens beste bortestatistikk, men de siste tre – mot Hull City, Bristol City og Millwall- har altså gitt totalt ett poeng. Slo Plymouth 4-0 hjemme i desember.

  Championship-runden:

  Plymouth – Leicester

  Leeds – Blackburn

  Birmingham – Coventry

  Bristol City – Huddersfield

  Hull – QPR

  Ipswich – Middlesbrough

  Millwall – Cardiff

  Preston – Norwich

  Sheffield Wed – Stoke

  Southampton – Watford

  Swansea – Rotherham

  West Brom – Sunderland

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen