More

  The Championship: Opprykksduell

  Norwich, Swansea og Brentford er akkurat nå de tre klubbene som virker å kjempe om to direkte opprykksplasser, men ingen av de tre har råd til særlig med glipptak.
  Reading og Watford lurer rett bak, mens heller ikke managerløse Bournemouth er i nærheten av å kunne avskrives.

  Swansea – Norwich
  Liberty Stadium, fredag 21.00
  Swansea er ubeseiret fra sine siste sju kamper (5-2-0). Det skiller fem poeng frem til Norwich i tet, men waliserne har kamp til gode på ligalederen. Brukte de siste dagene av overgangsvinduet til å hente tre forsterkninger. Drøyt én million pund ble brukt på Derby-angriper Morgan Whittaker og backen Kieron Freeman (Swindon), mens den amerikanske vingløperen Paul Arriola er hentet på lån ut sesongen fra DC United. Ingen av nykommerne rakk kampen mot Rotherham (seier 3-1), men Whittaker og Freeman står klare til å debutere i kveld. Arriola er fortsatt ikke på plass.
  Kun én av første 13 hjemme er tapt, men fem poengdelinger trekker ned helhetsinntrykket.

  Tre strake seirer ga Norwich luke i tet på Championship-tabellen, men skader og tett kampprogram har skapt problemer også for kanarifuglene. I kveld spiller City sin tredje kamp på seks dager, og i de to foregående har man gått målløse av banen.
  Manager Daniel Farke klager ikke sin nød, men det uhyre tette kampprogrammet kommer naturligvis spesielt ubeleilig når man i perioder har måttet klare seg uten spillere som Emiliano Buendia, Sam Byram, Marco Stiepermann, Jordan Hugill, Adam Idah, Teemu Pukki og Onel Hernandez.
  Mot Swansea i kveld er det Stiepermann, Byram, Michael McGovern, Jordan Hugill og suspenderte Buendia som mangler.
  Norwich har kun tapt én (Watford) av siste tolv kamper, men inkludert 0-1-tapet mot Barnsley i FA-cupen har man nå gått målløse av banen i tre strake kamper.
  Manager Farke er uansett ikke bekymret for målproduksjonen.
  -Det er tyngre for Teemu (Pukki) når han ikke har Buendia på banen, men det gjenstår fortsatt 19 kamper. Teemu er kapabel til å score i dem alle, sier Farke til Norwich’ hjemmesider.
  *Marco Stiepermann matchvinner da Norwich slo Swansea 1-0 på Carrow Road i november.
  Odds: Helt uvisst toppoppgjør, og bookiene er usikre på hvem som skal ha favorittstempelet. Coolbet tilbyr 2,84 for hjemmeseier, mens Norwich kan spilles til 2,85. Unibet tilbyr 2,80 på både H og B.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen