More

  The Championship: Kanariene flyr høyt

  Brentford og Swansea kastet tirsdag bort poeng mot henholdsvis Derby og Bournemouth, noe som er godt nytt for ligaleder Norwich.
  Watford vant enkelt sin bortekamp mot Rotherham, men dette betyr lite for Norwich som uansett kan øke avstanden til lagene utenfor direkte opprykksplass i kveld.
  Med seier på City Ground i kveld vil Daniel Farke og hans menn har 13 poengs avstand til nærmeste lag utenfor direkte opprykksplass. Da kan man vurdere å legge Premier League-Champagnen på kjøl.

  Nottingham Forest – Norwich
  City Ground, onsdag 20.00
  Nottingham Forest lå ved nyttår svett an med tanke på videre eksistens i The Championship. Bare Rotherham og Wycombe var bak skogvokterne på tabellen, men Chris Hughton virker å styre klubben trygt i havn etter å ha overtatt for Sabri Lamouchi. Og dette til tross for at de rødkledde er av ligaens mest skadeplagede. Også i kveldens møte med den suverene ligalederen er Hughton uten noen av sine viktigste spillere. Joe Lolley pådro seg strekkskade i helgens 1-1-kamp mot Reading, og midtbanespilleren har trolig spilt sin siste kamp for sesongen. Midtstopper Joe Worrall er også uaktuell, mens det trolig heller ikke blir etterlengtet gjensyn med Harry Arter. Den gode midtbanespilleren har vært ute siden januar, og ble tatt tidlig av banen da han forsøkte seg på comeback i U23-kamp mandag. Forest har ikke vunnet på fire kamper, og scorer generelt lite mål. Kun fire nettkjenninger er notert fra siste åtte kamper. Kan hende løsner det i kveld, når målsniken Lewis Grabban kan få sin første kamp fra start på tre uker.
  Norwich er fortsatt ikke i mål, men etter søndagens 2-1-seier borte mot Wednesday begynner det å nærme seg. Teemu Pukki scoret sitt 50.mål på bare 75 Championship-kamper, mens Todd Cantwell scoret det andre da et godt kjempende Owls ble satt på plass. Manager Daniel Farke var spesielt godt fornøyd med kampen.
  -Dette var sesongens beste seier. Vi møtte en høyt motivert motstander, og de tok veldig tidlig ledelsen. De har flust med rutinerte spillere, og jeg er veldig godt fornøyd med måten spillerne taklet oppgaven på. Konsentrasjon, taktisk disiplin og vinnervilje førte til seieren, og jeg er stolt, sa Farke til engelsk presse etter kamp.
  Norwich-bossen har ingen nye skader å ta hensyn til, men Adam Idah, Sam Byram, Ørjan Nyland, Josh Martin, Marco Stiepermann og Michael McGovern er uaktuelle.
  Dette er 75. oppgjør mellom Forest og Norwich, og så langt er det dødt løp. Begge lag har notert 28 seirer, mens 18 kamper har endt uavgjort. 2000 tilskuere var tilstede da Jacob Sorensen og Emi Buendia scoret i Norwich’ 2-1-seier på Carrow Road i desember.
  Onsdagens øvrige kamper i The Championship:
  QPR – Millwall
  *Naboer, både geografisk og midt på tabellen
  *1-1 i møtet på The Den i desember
  *Millwall slo lørdag Derby, men er svært skadeplaget
  Wycombe – Barnsley
  *Wycombe vant i helgen, men har fortsatt ni poeng frem til trygg plass
  *Barnsley er ubeseiret fra siste elleve, og har vunnet åtte av siste ni
  Birmingham – Reading
  *Nedrykkstruede Birmingham har erstattet Aitor Karanka med Lee Bowyer
  *The Blues er ligaens svakeste hjemmelag (3-3-12)
  *Reading har vunnet tre av siste fire, og har kurs mot play off.
  Blackburn – Bristol City
  *Rovers har kun vunnet 1 av siste 10
  *Hjemmelagets stjernespiller Bradley Dack har pådratt seg ny alvorlig kneskade
  *Ustabile Bristol City sto med strake tap før helgens 3-0-seier mot Birmingham
  Sheffield Wednesday – Huddersfield
  *Wednesday har tapt sine siste syv, og har stø kurs mot League One
  *Bare Wycombe har scoret færre mål enn The Owls
  *Huddersfield er ubeseiret fra siste tre, og slo i helgen QPR 1-0 i London

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen