More

  Syvling til 75 i odds ga supergevinst

  En kunde hos LeoVegas levert en skikkelig vinnerkupong forrige uke. Hele syv kamper var med på oppsettet hvorav han i to av kampene benyttet seg av såkalt “bet builder”. Altså at det var med flere objekter i en og samme kamp. 
  Det hele åpnet med en “bet builder”-kamp der Malmö-seier hjemme mot Sirius aldri var truet, men over 2,5 mål i samme kamp ble først sikret i 87. minutt. Rosenborg tok så en enkel 3-0-seier hjemme mot Tromsø.
  Langt mer marginer var det i Mjällby – Degerfors. Der tok gjestene ledelsen i 77. minutt i spill med ti mann, men Mjällby snudde med scoringer i 85. og i 88. minutt. Senere samme kveld gjorde Legia Warszawa jobben med 2-0-seier i sin kamp.
  Deretter ventet en treningskamp spilt midt på natten norsk tid der Barcelona vant 1-0. Sandefjord – Molde ble også spennende, men gjestene avgjorde til slutt i 84. minutt.
  Mandag gjensto dermed kun Varberg mot Hammarby, en ny “bet builder”-kamp. Her var det ingen tvil og da Hammarby satt inn 2-0-scoringen i 20. minutt var 75,31-oddseren i boks. En innsats på kun 156,50 kroner ble dermed til hele 17600,53!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen