More

  Sveits vs Kamerun – Preview, odds og tippetips

  Sveits og Kamerun møtes til dyst på Al Janoub Stadium, i den avsluttende dagen av den første runden i gruppespillet i vinterens VM. Kampen har tidlig avspark, kl. 13:00 lokal tid og kl. 11:00 her hjemme. Både Sveits og Kamerun har selvsagt håp om at dette er bare den første av mange VM-kamper for deres vedkommende denne måneden. Sveitserne ankommer oppgjøret som nummer 15 på FIFA-rankingen, mens Kamerun er plassert som nummer 43.

  Sveits er et lag som har gjort det godt i sluttspill de siste årene, og bør kunne utfordre om en plass i neste runde. Kamerun er viden tippet å havne sist i gruppen, som også har Brasil og Serbia i seg.

  Sveits vs Kamerun Stats

  • In 8 of the last 9 Switzerland matches the sum of goals was under 3.5
  • Switzerland have conceded in 8 of the last 9 matches
  • Switzerland have won 3 of the last 4 matches while scoring less than 2.5 goals
  • Switzerland have won 3 of the last 4 matches
  • Switzerland have won 3 of the last 4 matches and the sum of goals was under 3.5
  • In the last 7 Cameroon matches the sum of goals was under 2.5
  • In the last 9 Cameroon matches the sum of goals was under 3.5
  • Cameroon have conceded in 9 of the last 11 matches
  • Cameroon have not won the last 4 matches in a row

  Sveits vs Kamerun – Vårt Tips

  Svetis vs Kamerun Preview

  Sveits’ form

  Sveits har hatt en blandet oppkjøring til dette mesterskapet, men har blant annet slått Spania 2-1 i løpet av sine tre siste, som kjent slo Costa Rica 7-0 i går. Videre slo de Tsjekkia 2-1, men tapte den siste oppkjøringskampen før VM med 0-2 mot Ghana. Sveits har vunnet til sammen fire av de siste ti i alle turneringer, der en endte uavgjort. De har scoret 12 og sluppet inn 14 i denne perioden, og holdt nullen bare to ganger.

  Kameruns form

  Kamerun har også vunnet fire av sine siste ti i alle turneringer, og spilt to uavgjorte. Kamerun har snittet kun 1,5 mål per kamp i denne perioden, som også har gitt 14 baklengs. Som Sveits, har afrikanerne holdt buret rent i kun to av sine ti siste matcher.

  Turneringsoverblikk

  Sveits er definitivt favoritter her på Al Janoub Stadium, og de vil definitivt bli skuffet om de ikke drar i land en seier her. De bør imidlertid være fullstendig klar over at vi allerede har sett flere skreller i dette mesterskapet, og Kamerun har ikke vært fremmed for å overraske i tidligere i turneringer. Kamerun, som Sveits, trenger også alle tre poengene her for å ha en realistisk mulighet på avansement.

  Sveits vs Kamerun – Lagoppstillinger

  Sveits vs Kamerun – Tippetips

  Begge lag har vunnet kun fire av sine ti siste, men Sveits blir uansett nokså klare forhåndsfavoritter her.

  Vi har allerede sett flere 0-0-kamper i dette mesterskapet enn i hele forrige VM. Nasjonene virker svært uinteresserte i å risikere altfor mye i den første gruppespillkampen, og vi tror dette ender med under 2,5 scoringer.

  Sveits har scoret det første målet i kampen i fem av de ti siste. Kamerun har scoret kampens første i seks av de ti siste på fremmed territorium. Begge lagene har holdt nullen i kun to av sine ti siste, så det kan også være verdt å se opp for BTTS.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen