More

  Swansea henter managerhelt – og Salford/Colchester henter sine nye managere

  Swansea har fått førstevalget sitt, og uheldigvis for Notts County er det Luke Williams som tar over roret hos waliserne.

  En knapp måned etter at Michael Duff fikk sparken i Swansea har waliserne i dag bekreftet sin nye manager. Notts County-helten Luke Williams ble fristet nok til å forlate prosjektet i Nottingham til fordel for klubben to etasjer over. Williams tok Notts County fra en ulykkelig tilværelse i National League til opprykk til League Two i vår etter tidenes opprykksdrama, først med Wrexham, så i play-off mot Chesterfield. Nå er han tilbake i klubben han jobbet som assistenten til Russell Martin før jobben i Notts County ventet.

  Swansea tilbake til røttene

  Med dette går Swansea tilbake til røttene og fotballen de har hatt det siste tiåret. Mange var forundret da Duff sin direkte fotballstil skulle erstatte den ballbesittende fotballen klubben har blitt kjent for, og som Steve Cooper og Russell Martin var de siste til å levere. Med Luke Williams har de fått dette, og det vil glede Swansea-fansen.

  Han tar med seg teamet sitt fra Notts County, og debuterer allerede i lørdagens oppgjør i FA-cupen mot Morecambe. Notts County på sin side blir ledet av blant andre Notts County-spilleren Jim O’Brien.

  Salford og Colchester tar grep i bunnen av League One

  Salford
  Karl Robinson Er Ny Salford-Manager

  Salford har i dag bekreftet sin nye manager. 43-åringen Karl Robinson erstatter Neil Wood som fikk sparken 27 desember. Robinson har tidligere trent Milton Keynes, Charlton og Oxford United. Sistnevnte fikk han sparken fra i februar 2023. Han tar over et Salford som ligger på 21 plass i League Two etter en skrekkelig periode med ti kamper uten seier.

  Swansea Henter Managerhelt - Og Salford/Colchester Henter Sine Nye Managere 1005304956 1 Scaled Swansea
  Danny Cowley Og Hans Bror Har Vært Uten Jobb Siden Tiden I Portsmouth.

  Colchester har også bekreftet sin nye manager, og det er ingen ringere enn Danny Cowley som tar over sammen med sin assistent, og bror, Nicky Cowley. 45-åringen har vært arbeidsledig siden de fikk sparken i Portsmouth forrige vinter, og var svært nær en overgang til Bradford City i høst, men manageren ombestemte seg grunnet reiseavstand til sin familie. Han tar over for Matthew Etherington, som bare fikk 47 dager som manager før han ble deres andre sparkede manager denne sesongen.

  Cowley-brødrene har hatt stor suksess tidlig i sin karriere, og ble mest kjent da de tok Lincoln fra National League og til League One. Huddersfield og Portsmouth i tiden etter gav ikke suksess og opprykk, men skussmålene fra tiden i Portsmouth var gode, til tross for at det ikke gikk som ventet. Colchester ligger plassen bak Salford, på 22 plass i League Two.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen