More

  Matthew Etherington sparket etter 47 dager som manager

  Matthew Etherington og managerjobber i League Two nærmer seg snart en tragikomedie. For andre gang på 370 dager er han ferdig før 70 dager er gått.

  29 desember 2022: Matthew Etherington er ferdig i Crawley Town etter bare 32 dager i managerstolen. Seier i første kamp før to hjemmetap mot nedrykksrivalene Hartlepool og Sutton United så Etherington og de nye eierne i Crawley gå hver til sitt med en uttalelse som lignet på et ventet brudd som ble avsluttet før det ble ordentlig stygt.

  1 januar 2024: Matthew Etherington taper sin åttende kamp av ni mulige etter at han ble ansatt som ny manager for Colchester 16 november og får sparken etter bare 47 dager. Han hadde da tatt over midlertidig da Ben Garner fikk sparken 21 oktober, men en konflikt med klubben som sparket han i fjor, Crawley, gjorde til at han i to ligakamper måtte fratre fra rollen som midlertidig manager i påvente av floken med hans gamle arbeidsgiver ble løst.

  Med alt kaoset rundt å få på plass Etherington ender det likevel med sparken etter knappe 47 dager som permanent manager.

  Les alt om dagens runde i League Two, der Colchester tapte 0-1 hjemme mot Gillingham i det som ble hans siste kamp som manager.

  32 +47 for Matthew Etherington

  Med totalt to managerjobber i League Two på totalt 79 dager kan det nå bli en lang stund til den tidligere Peterborough, Tottenham, West Ham og Stoke-spilleren får en ny mulighet på dette nivået. Som trener er han trofast til sin måte å lede laget på, noe han har gjentatt flere ganger i de få og korte stormene han har stått i. Trolig er det tilbake på treningsfeltet med akademispillere som venter, eller en liten realitetssjekk på hvordan han fremstår som manager.

  Alle øyner vil uansett rettes mot kalenderen om det blir en neste mulighet for Etherington.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen