More

  Premier League: Brighton filleristet Wolves

  Grei valuta for Premier League-seerne i dag. Kun tre kamper spilt, men hele 14 scoringer ble bokført. Målfesten startet i tidligkampen mellom Crystal Palace og West Ham, der det ble levert fire scoringer i løpet av den første halvtimen, og syv totalt.

  Moro fortsatte på Amex Stadium i Brighton, der hjemmelagets manager De Zerbi hadde tillat seg å starte kampen med spillere som Mitoma, Caicedo og Mac Allister på benk fra start. Uten at det virket å svekke laget i særlig grad. Etter 40 spilte minutter sto det 4-0 til The Seagulls, etter scoringer av Deniz Undav og Danny Welbeck, og to av Pascal Gross. Welbeck og Undav scoret også hvert sitt i det første kvarteret etter pause, til spinnville 6-0 til Brighton.

  Nottingham Forest slo nettopp Brighton i forrige ligarunde, men kjente likevel på presset før avreise til kamp mot Brentford i hovedstaden. Brentford hadde før i dag bare tapt to hjemmekamper, men Steve Coopers utvalgte la igjen respekten i garderoben. Danilo gjorde 1-0 til skogvokterne på overtid i første omgang, før Ivan Toney utliknet ti minutter før slutt.

  Premier League: Danilo, Nottingham Forest
  Daniloo Scoret Igjen, Men Det Endte Til Slutt Med Tap For Forst – Som Nå Står I Akutt Fare For Å Rykke Ned Fra Premier League

  Og til stor skuffelse for Forest-fansen ble det ikke engang ett poeng med hjem fra London. Fire minutter på overtid avgjorde Joshua Dasilva for Brentford.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen