More

  SuperSøndag

  Kun én av lørdagens Premier League-kamper endte med borteseier. Den kom i Southampton – Fulham, og bekreftet samtidig Southamptons nedrykk.

  En slags supersøndag i dag, når de begge tittelutfordrerne skal i aksjon. Manchester City trenger totalt ni poeng fra sine siste fire kamper for å være sikret atter en Premier League-tittel, men Arsenal har fortsatt ikke kastet inn håndkleet.

  Søndagens Premier League-kamper:

  Everton – Manchester City
  Goodison
  Søndag 15.00

  At Everton skulle ta full pott borte mot høytflyvende Brighton var en overraskelse. At de skulle vinne 5-1 var et regelrett sjokk. Dette var sesongens bare andre borteseier, og plutselig er troen om ny Premier League-kontrakt gjenopprettet blant både spillere og fans. Fikk 1-1 mot City på Etihad, og ble regelrett frarøvet poeng i forrige sesongs tilsvarende hjemmekamp. Totalt fire seirer og 117 poeng er hentet fra 15 kamper under ledelse av Sean Dyche. Andros Townsend, Ben Godfrey, Seamus Coleman og Ruben Vinagre er skadet.

  Supersøndag Kevin De Bruyne Supersøndag,Premier League
  Supersøndag 4

  Kevin de Bruyne sikret City et flott utgangspunkt før returen mot Real Madrid, men det er ikke tid til hvile heller i hjemlig liga. Arsenal har ikke kastet inn håndkleet, og vil ganske sikkert benytte seg av eventuelle glipptak fra Pep & Co. 10-3-3 fra første 16 bortekamper. Nathan Ake er usikker, men ellers ha gjestene skadefri stall å plukke fra. Siste ti ligakamper er vunnet, og totalt ni poeng fra siste fire kamper garanterer ny Premier League-tittel.

  Brentford – West Ham
  Gtech Community Stadium
  Søndag 15.00

  Brentford var spillemessig på høyde med Liverpool på Anfield, men endte opp med litt uheldig 0-1-tap. Ender sesongen på øvre halvdel, og hjemmestatistikken er fortsatt utmerket. Kun 2 av første 17 hjemme foran egne fans har endt med tap. Har scoret mål i alle siste elleve hjemme foran egne fans. Christian Norgaard, Thomas Strakosha, Keane Lewis-Potter, og Pontus Jansson er ute. Alle tre Premier League-møter med West Ham er vunnet.

  Supersøndag S17 Kristoffer Ajer Brentford Supersøndag,Premier League
  Supersøndag 5

  Etter tre strake tap slo West Ham tilbake med stor kamp hjemme mot Manchester United. Var best i det meste, og endte opp med fortjent 1-0-seier som langt på vei sikret ny Premier League-kontrakt. Trolig trengs det enda ett poeng eller to, men med prestasjoner som forrige helg skal det ikke være fare for å rykke ned. Fire siste på bortebane har spillemessig vært klart godkjente, selv om to av dem har endt med tap. Gianluca Scamacca og Vladimir Coufal er skadet. Trenger fortsatt poeng for å være sikret ny kontrakt, men David Moyes har vurderinger å gjøre når det også kjempes for finaleplass i Europa.

  Arsenal – Brighton
  Emirates
  Søndag 15.00

  Arsenal nekter å gi tapt i tittelkampen. Var oppe til en slags eksamen på besøk hos Newcastle forrige helg, og var da også under hardt press frem til Martin Ødegaards gudbenådede venstrefot fra langt holdt ordnet 1-0-ledelse. Da Fabian Schär, med 20 minutter igjen på klokka, gjorde selvmål var det over. Må vinne sine siste tre, og samtidig håpe på hjelp. Mohamed Elneny, Takehiro Tomiyasu og William Saliba er fortsatt ute. Oleksandr Zinchenko er usikker. Trenger én seier for å tangere klubbrekorden med 26 Premier League-seirer. Har scoret minst tre mål i alle siste seks hjemme.

  Supersøndag Leandro Trossard 1 Supersøndag,Premier League
  Supersøndag: Leandro Trossard Møter Gamle Kjente

  Lite fungerte for Brighton, da de forrige helg røk på stygt 1-5-tap hjemme mot Everton. Drømmen om plass i Europa er fortsatt på skinner, men det kan ikke tillates flere glipptak. Bare to av siste syv bortekamper er vunnet. Har allerede skrevet klubbrekord for mest poeng (55), flest seirer (16) og flest scorede mål(63). Var aldri nærheten da det endte med 2-4-tap hjemme mot Arsenal på nyttårsaften. Solly March, Adam Webester, Jeremy Sarmiento, Joel Veltman, Jakub Moder og Adam Lallana er skadet.

  Odds for dagens kamper finner du her

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen