More

  Premier League – Over og ut for Southampton

  Lørdagens Premier League-runde åpnet som kjent med 2-2 mellom Leeds og Newcastle i ellevilt drama. Fem nye kamper ventet i 16.00-runden og vi fikk nok drama også i de kampene.

  Aston Villa – Tottenham

  Kampen om 6. plassen sto på programmet på Villa Park lørdag og etter 2-1-seier til vertene ligger nå lagene helt likt på 57 poeng. Vertene har imponert stort under Unai Emerys ledelse og gikk opp i en 2-0-ledelse. Tottenham leverte en helt grufull 1. omgang, men viste klar forbedring etter sidebyttet. Harry Kane reduserte på straffespark i 90. minutt og i siste minutt av overtiden scoret også Heung-Min Son. Den ble imidlertid tatt bort av en offside og det er nå fare på ferde i Tottenham. Kun målforskjellen skiller nå ned til Aston Villa i Premier League og samtidig jakter Brighton kun to poeng bak med tre kamper mindre spilt.

  Chelsea – Nottingham Forest

  Nottingham Forest fikk med seg et viktig 2-2-resultat fra London og beholdt dermed avstanden på tre poeng ned til Leeds og første plass under nedrykksstreken. Taiwo Awoniyi ga skogvokterne en tidlig ledelse etter en tabbe av Edouard Mendy som var tilbake i Chelsea-målet. Vertene slo imidlertid tilbake i starten av 2. omgangen med to kjappe Raheem Sterling-scoringer. Etter en drøy time var imidlertid Awoniyi på plass igjen og det skulle vise seg å bli det siste målet tross hardt Chelsea-press mot slutten. Chelsea har ikke noe å spille for i de siste kampene mens Nottingham Forest skal ut i nye helsvette kamper i forsøket på å unngå nedrykk.

  Premier League 13. Mai
  Premier League - Over Og Ut For Southampton 3

  Crystal Palace – Bournemouth

  Eberechi Eze er en av de store formspillerne i Premier League og lørdag ettermiddag slo han til igjen med to nye scoringer. Midtbanespilleren er dermed oppe i ti ligamål denne sesongen, men merk at hele seks av dem har kommet i løpet av de syv siste kampene. Crystal Palace fortsetter dermed oppturen under Roy Hodgsons ledelse og er nå oppe a poeng med Chelsea. Bournemouth var på sin side et trist skue i denne kampen og hadde ikke en eneste avslutning på mål. Plassen synes uansett sikret etter en solid vårsesong.

  Manchester United – Wolverhampton

  Etter to strake bortetap var det viktig for Manchester United å slå tilbake hjemme mot Wolverhampton. Vertene har da også vært et helt annet lag på eget gress denne sesongen og 2-0-seieren var av det meget komfortable slaget. Wolverhampton hadde ikke en eneste avslutning på mål og virket tydelig ferdigspilt for sesongen. For Manchester United skiller det nå fire poeng ned til Liverpool når begge lagene har tre kamper igjen. Det ser dermed meget lyst ut med tanke på Champions League-spill neste sesong.

  Premier League
  Premier League - Over Og Ut For Southampton 4

  Southampton – Fulham

  Det kom ikke som noen stor overraskelse, men etter elleve år i Premier League er Southamptons nedrykk nå klart også rent matematisk. Carlos Alcaraz fikk en scoring annullert hjemme mot Fulham lørdag, men fikk så istedet to i sekken. Aleksandar Mitorvic feiret sin retur fra åtte kampers karantene med scoring. Lenge før kampslutt hadde store deler av hjemmefansen allerede forlatt St Mary’s og det blir nå en spennende sommer fra Southampton der det trengs store endringer. Det er som kjent ingen enkel oppgave å ta seg rett opp til Premier League igjen på første forsøk.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen