More

  Superduell!

  En trenger ikke engang være i nærkontakt med en nisselue for å innse at duellen mellom Erling Braut Haaland og Robert Lewandowski er av den ypperste sorten. I kveld møtes spissgigantene i en saftig revolverduell når den tyske Supercupen går av stabelen.
  Etter å ha mistet kantspilleren Jadon Sancho til Man United tidligere i sommer, faller ytterligere press på de brede skuldrene til Haaland om å bære Dortmund i sesongen som akkurat har startet. Og skal man dømme etter helgens ligapremiere mot Eintracht Frankfurt, kommer ikke det til å bli noe nevneverdig problem. To mål og tre assists ble det i lørdagens 5-2-seier. Og ingen ble engang nevneverdig overrasket.
  “Lørdagens oppvisning ville vært definerende for de fleste spisser – for Haalands vedkommende har vi blitt vant til å forvente oss mer av det samme neste uke” skriver The Guardians Bundesliga-ekspert Andy Brassell i sin faste mandagsspalte. 
  Robert  Lewandowski startet selvsagt sesongen med fulltreffer han også, i 1-1-kampen mot Borussia Mönchengladbach. De tyske ligamesterne bar imidlertid preg av at de bare nettopp har begynt å bli kjent med den nye treneren deres, Julian Nagelsmann, og Bayern-sjefen innrømmet også at det vil ta tid før laget hans finner rytmen. Dermed bærer Lewandowski, mannen som slo Gerd Müllers legendariske scoringsrekord forrige sesong, det samme presset i Bayern som Haaland gjør i Dortmund.
  I kveld møtes de to superspissene, ansikt til ansikt, i Haalands egen lekegrind, Signal-Iduna-Park. Der nordmannen har bøttet inn mål så å si hver gang han har møtt opp siden overgangen fra RB Salzburg. Både Haaland og Lewandowski gis vesle 1,75 i odds på at de scorer i kveldens finale – en sterk indikator på hvor vant vi har blitt til at disse finner veien til nettmaskene.
  15,00 gis til begge hvis de scorer hattrick, og det virker langt fra så usannsynlig som oddsen skulle tilsi. Bayern er forhåndsfavoritter med 2,33 i odds, mens hjemmelaget Dortmund fås til 2,80 ganger innsatsen. Med helgens ligaåpning å dømme, ligger kanskje de smarte pengene hos hjemmelaget? 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen