More

  Og der smalt bomben i Sunderland

  Sjokk i Sunderland: Tony Mowbray har fått sparken i Championship-klubben.

  Noen ville kanskje kalle sparkingen av Michael Duff tidligere i kveld for overraskende, men bomben som smalt fra Sunderland like før midnatt var av det store slaget. Tony Mowbray har fått sparken i klubben.

  Etter 15 suksessfulle måneder i klubben er 60-åringen ferdig hos The Black Cats. Sunderland-manageren ledet laget til overraskende play off i deres første sesong tilbake i Championship og startet denne sesongen på særs lovende vis. Ett poeng på deres tre siste – inkludert hjemmetap mot Huddersfield og bare to seiere på deres ni siste var nok til at tålmodigheten på Stadium Of Light var over.

  Konflikt i Sunderland?

  En niendeplass og bare tre poeng opp til play off burde ikke være grunnlag for sparkingen i Sunderland. Til tross for den dårlige poengfangsten har klubben skapt sjanser i bøtter og spann. Det var litt uvanlig kost at Tony Mowbray tidligere i måneden var ute med et stikk til sine spisser som etter 19 kamper fortsatt har til gode å score mål i Championship. Enkelte av kommentarene falt ikke i god jord og kanskje er det en indre konflikt i Sunderland som fortsatt ikke har kommet til overflaten. Han truet med å gå etter play off-tapet i vår og har gjentatte ganger påpekt at han ikke er ansvarlig for deres overgangsstrategi. Uansett. Tony Mowbray er ferdig i klubben.

  Den tidligere Celtic, Coventry og Blackburn-manageren har gjennom sine 15 måneder i klubben gjort en strålende jobb, samtidig som han har fått frem nye talentfulle spillere i laget. Fotballen som har blitt vist har også engasjert, men igjen. Tony Mowbray er ferdig i klubben som får møte Newcastle i 3.runde av FA-cupen.

  Mike Dodds leder laget i deres hjemmemøte mot WBA førstkommende helg. Hvem som tar over dette spennende laget gjenstår å se.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen