More

  Swanejakt etter nok en sparking i Championship

  Swansea har i kveld sparket manager Michael Duff og dermed er en ny manager ferdig i The Championship

  Vi venter fortsatt på den offisielle sparkingen av Paul Heckingbottom i Sheffield United, men vi fikk likevel en offentliggjøring i dag. Waliserne har i dag sparket Michael Duff etter mindre enn seks måneder i klubben. Duff – som ankom fra Barnsley i sommer – fikk en tøff start på sesongen med blant annet tap mot rivalene Cardiff. Den hardt pressede manageren virket til å få maskineriet i gang bare for å se en ny lang nedtur uten særlig poengfangst.

  Les også: FA-cupens andre runde ble spilt i helgen – Slik gikk det

  Nedrykkstakter i Championship

  Bare en seier på åtte siste kamper og en 18. plass på tabellen er fasit etter 19 kamper og dermed snart halvspilt sesong. Med økende poengfangst blant lagene under streken er det ikke rart panikken meldte seg i Swansea. 45-åringen som returnerte til Swansea ble buet av banen i deres uavgjort mot Huddersfield forrige serierunde da de på tampen reddet et poeng. Den tidligere spilleren har hatt stor suksess i Cheltenham og Barnsley, men klatringen til Championship og Swansea ble ingen suksess. Laget som i flere år har spilt en ballbesittende fotball har slitt med omstillingen til den mer direkte stilen som Duff står for.

  Swansea gjester Rotherham i helgens ligarunde i Championship, og bunnkampen blir ledet av Alan Sheehan i påvente av en ny manager kommer på plass.

  Michael Duff blir den syvende manageren som får sparken i Championship hittil i sesongen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen