More

  Strømsgodset – Vålerenga 1-3: Geir Bakke tok sin første VIF-seier

  STRØMSGODSET – VÅLERENGA 1-3: Geir Bakke kunne endelig innkassere sin første seier som Vålerenga-sjef.

  Det ble som ventet en fartsfylt affære i Drammen, da bunnlagene Strømsgodset og Vålerenga møttes ansikt til ansikt på Marienlyst lørdag kveld. Som de eneste lagene i Eliteserien, stod begge lag med tre strake tap på samvittigheten før lørdagens begivenheter i Drammen, og det ble en innbitt kamp om å bryte tapsrekken.

  Godset åpnet best

  Strømsgodset kom best i gang, takket være en gavepakke fra Vålerengas keeper, Jacob Storevik, som hadde blitt satt inn i førsteelleveren for anledningen. Den tidligere SF-målvakten sendte en pasning rett i beina til Jonatan Braut Brunes. Fra rundt 25 meter, sa Godset-spissen tusen takk for muligheten, og med en frekk chip-avslutning, satte han inn 1-0 til hjemmelaget, før det var spilt ti minutter på Marienlyst.

  Strømsgodset - Vålerenga
  Jacob Storevik Gjorde En Kjempebrøler På Marienlyst, Men Gjorde Opp For Seg.

  Resten av omgangen var jevnspilt, og det var tydelig på begge lag at det stod mye på spill. Gjestene Vålerenga lå på direkte nedrykksplass før denne kampen, men VIF skulle ta seg ut av nedrykks-uføret før omgangen var over. Mohamed Ofkir, som hadde kommet inn for en skadet Henrik Udahl, fosset ned langs venstrekanten like før pause. Innlegget hans fant Daniel Håkans som kunne spasere inn utligningen, og dermed 1-1 til pause.

  LES OGSÅ: Tung sesongdebut for QPR

  Vålerenga best i andreomgang

  I pauseintervjuet med TV2, la Godset-trener Jørgen Isnes frem sine planer for hvordan laget hans skulle sørge for at alle poengene ble igjen i Drammen. Men, i stedet var det Vålerenga som skulle gå tidlig opp i ledelsen, og det bare fem minutter etter hvilen. Et langt utspill fra Jacob Storevik havnet rett i løpebanen til innbytter Ofkir. Den tidligere Sandefjord-angriperen holdt hodet iskaldt alene med Viljar Myhra, og trillet hovedstadslaget i ledelsen.

  Strømsgodset - Vålerenga
  Mohamed Ofkir Gjorde Et Strålende Innhopp På Marienlyst.

  Strømsgodset satte etter hvert innpå det de hadde av offensivt skyts, blant annet nylig hjemvendte Eirik Ulland Andersen – men, til ingen nytte. I stedet punkterte Vålerenga kampen. Den strålende innbytteren Ofkir sendte avgårde et langskudd, som Myhra så seg nødt til å gi retur på. Returen havnet rett i beina på Seedy Jatta, og VIF-spissen hadde få problemer med å sette inn 3-1, og dermed punktere oppgjøret i gjestenes favør.

  Dermed tok Vålerenga seg opp på kvalikplass i Eliteserien, i alle fall før morgendagens serierunde, der Sandefjord møter Sarpsborg 08 hjemme. Strømsgodset kan få ubehagelig lite luft til bunnstriden når helgens serierunde er over.

  Strømsgodset – Vålerenga

  1-0 Jonatan Braut Brunes 7′
  1-1 Daniel Håkans 45+1′
  1-2 Mohamed Ofkir 49′
  1-3 Seedy Jatta 76′

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen