More

  Strømsgodset – Lillestrøm 1-2: Tre poeng i Bakkes LSK-debut

  Lillestrøm vant fortjent da Eirik Bakke tok tre poeng i sin LSK-debut.

  Den 19. Eliteserie-runden ble avsluttet på Marienlyst, der Strømsgodset og Lillestrøm skulle gjøre opp om poengene. Eirik Bakke fikk sin debut som LSK-trener, og den nylig ansatte kanari-bossen var nok fullt klar over at laget hans bare hadde vunnet tre av åtte bortekamper før søndagskveldens visitt til Drammen. Strømsgodset hadde 4-0-4 på eget gress før kveldens avspark.

  Lillestrøm tok første stikk

  Og det var to offensive lag som gikk til verks på Marienlyst. Strømsgodset tok sin første seier etter fire strake tap da de slo Sarpsborg 08 2-1 forrige helg, og virket ivrige på tre nye hjemmepoeng. Samtidig var LSK-spillerne ivrige på å vise seg frem for sin nye sjef, og lagene vekslet på å ha initiativet i den første omgangen.

  Lillestrøm
  Yildren Ibraimaj Scoret Lillestrøms Første.

  Men, etter drøye halvtimen, tok Lillestrøm første stikk. Thomas Lehne Olsen var i full fart inne i Godsets 16-meter, og LSK-kapteinen sendte ballen 45 grader ut til Yildren Ibrahimaj. 27-åringen hadde ingen problemer med å sette inn sin andre scoring for sesongen, og dermed kunne Lillestrøm gå til pause med 1-0-ledelse.

  LES OGSÅ: Bodø/Glimt tilbake på vinnersporet

  Pangstart på 2. omgang

  Strømsgodset gikk offensivt til verks etter hvilen, og satte umiddelbart inn hjemvendte Eirik Ulland Andersen, som både scoret og serverte målgivende i triumfen mot Sarpsborg 08. Men, vertene fikk seg en skikkelig kalddusj. Andreomgang var bare snaut tre minutter gammel da Gjermund Åsen slo et aldeles nydelig innlegg. Thomas Lehne Olsen ventet på bakerste stolpe, og hadde en enkel jobb med å stange inn 2-0 til romerikingene, og da begynte Strømsgodset selvsagt å få dårlig tid.

  Lillestrøm
  Thomas Lehne Olsen La På Til 2-0.

  Strømsgodset kom imidlertid bedre med etter at Lillestrøm doblet ledelsen. Likevel måtte drammenserne vente helt til det 86. minutt før reduseringen kom. Elias Melkersen hadde vært farlig frempå ved flere anledninger tidligere i oppgjøret, men nå skulle det endelig løsne for unggutten. 20-åringen, som fikk sin debut for Godset på lån fra Hibernian, flikket ballen frekt i mål, og da ble det livlig på Marienlyst.

  Hjemmelaget fortsatte å trykke på i jakten på utligning, og bare få minutter senere fikk Gustav Valsvik en god mulighet på heading, men forsøket gikk rett på LSK-keeper Christiansen. Overtidsminuttene varte og rakk, men uten at hjemmelaget klarte å få den forløsende scoringen. Og da kampen hadde passert 96 minutter spilt, blåste dommeren endelig av affæren, og dermed var Eirik Bakkes første trepoenger som Lillestrøm-trener et faktum. 2-1-seieren var også LSKs første triumf i Drammen siden 2009.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen