More

  Ryktebørsen: Manchester United jakter nederlender

  Engelske klubber holdt hviledagen hellig, og det var beskjedent med bekreftede overganger å se. I dag vil det imidlertid med stor sikkerhet både kjøpes, selges og lånes godt med spillere. Og André Onana er av dem som kan gå fra ryktebørsen til permanent transfer. Bare detaljer meldes å gjenstå før keeperens overgang fra Inter til Manchester United er i boks.

  Ryktebørsen: Andre Onana
  Ryktebørsen: Manchester United Jakter Nederlender 8

  Både Tottenham og Newcastle meldes klare til å legge bud på Crystal Palace-forsvarer Joachim Andersen. Eagles-ledelsen sies å ville kreve opp mot 50 millioner pund for den danske midtstopperen. 27-årige Andersen er stødig og god, men her tar nok engelske tabloider ganske hardt i når de spekulerer i pris.

  Ryktebørsen: Joachim Andersen
  Ryktebørsen: Manchester United Jakter Nederlender 9

  Harvey Barnes derimot, vil nok kunne kreves godt med penger for. Leicester-vingen har vært en gjenganger på ryktebørsen i sommer, og lite tyder på at Barnes spiller Championship-fotball til høsten. West Ham og Newcastle er av klubbene som meldes aller mest interessert, mens også Artsenal har blitt nevnt som en mulig destinasjon for 25-åringen.

  Sondre Tronstad er én av tre nykommere i Blackburn Rovers denne sommeren, men fortsatt leter manager Jon Dahl Tomasson etter en spiss som kan levere scoringene som trengs for å nå play off. Ben Brereton og Bradley Dack har begge forlatt Rovers i sommer, og de etterlater seg begge store hull. Ryktene om kutt i budsjetter og mulig Tomasson-exit tar vi foreløpig med en gedigen skje salt.

  Ryktebørsen: Manchester United Jakter Nederlender R Hudson Scaled Ryktebørsen,Manchester United
  Ryktebørsen: Manchester United Jakter Nederlender 10

  Chelsea skal høflig ha takket nei til Fulhams bud på Callum Hudson-Odoi, men The Cottagers sies å ville returnere med nytt bud på 22-åringen – som går inn i sitt siste kontraktsår på Stamford Bridge.

  Wolves fikk nei på sitt bud pålydende 22 millioner pund for Bristol Citys midtbanespiller Alex Scott. Også Bournemouth har meldt sin interesse for Scott, men Bristol City står fast på kravet om £25 millioner for talentet som fyller 20 år i august. Vår EFL-spesialist Kjetil mener uansett det er småpenger det krangles om – for en spiller som burde vært på radaren til både flere og større klubber.

  Ryktebørsen: Manchester United Jakter Nederlender Jeremy Doku Ryktebørsen,Manchester United
  Ryktebørsen: Manchester United Jakter Nederlender 11

  Aston Villa fikk avslag på sitt bud pålydende 30 millioner pund for Moussa Diaby, og virker nå å gi opp Leverkusen-vingen. Oppmerksomheten skal nå heller være rettet mot Rennes-vingen Jeremy Doku. Driblefanten var en het potet etter sitt spill for Belgia i EM 2020, da flere Premier League-klubber ble meldt interessert.

  Mens Jeremy Doku var et hett navn i EM, var marokkanske Sofyan Amrabat en spiller som viste seg frem i forrige VM. Manchester United er i sommer av klubbene som har blitt meldt interessert i den defensive midtbanespilleren. Nå er det Liverpool som sies å stå langt fremme i køen, men Fiorentina sies å ville kreve store penger for 26-åringen. West Ham ser også Amrabat som en mulig erstatter for Declan Rice. Liverpools jakt på midtbanespillere ble forøvrig spekulert godt rundt på ryktebørsen søndag.

  Nottingham Forest skal ha lagt bud på den brasilianske 19-åringen Matheus Nascimento, men Botafogo skal ha takket høflig nei til tilbudet om 10 millioner pund. Sporting Lisbia, som nylig fikk tilslaget på Viktor Gyökeres fra Coventry, skal også være ute etter det brasilianske talentet.

  Ryktebørsen: Manchester United Jakter Nederlender Xavi Simons 2 Ryktebørsen,Manchester United
  Ryktebørsen: Xavi Simons Linkes Til Manchester United

  Manchester United er av flere klubber som meldes å ligge langflate etter den nederlandske 19-åringen Xavi Simons. Den offensive midtbanespilleren ble forrige sesong toppscorer i Nederland, med 19 scoringer (og 9 målgivende pasninger) for PSV. Stortalentet er nå tilbake i Paris Saint-Germain, men Manchester United, Newcastle og Arsenal har alle unggutten på blokka. United har uansett som førsteprioritet å få signert nevnte Onana og Atalanta-angriper Rasmus Højlund.

  Vi er ikke helt ferdige med Xavi Simons. Paris Saint-Germain skal, som nevnt på ryktebørsen de siste dager, ha meldt seg på i kampen om Harry Kane. Franskmennene sies å ville inkludere Simons i en eventuell handel med Tottenham. Samtidig meldes Leipzig å stå aller fremst i køen av klubber som jakter unggutten.

  Ryktebørsen: Manchester United Jakter Nederlender Willian Scaled Ryktebørsen,Manchester United
  Ryktebørsen: Manchester United Jakter Nederlender 12

  Etter mye frem og tilbake skal Willian og Fulham endelig ha komme til enighet om nå ettårskontrakt. Brasilianeren var ønsket av både Palace og Forest, men det virker altså å bli fortsatt spill på Craven Cottage.

  Brighton sies å nærme seg kjøp av den brasilianske midtstopperen Igor Julio fra Fiorentina. 25-åringen opplyses å ville koste om lag 15 millioner pund.

  Kieran Tierney har havnet noe i skyggen i Arsenal, og venstrebacken virker på vei bort. Spilleren selv virker å foretrekke Celtic i hjemlandet, men Newcastle skal være svært interessert i å overtale spilleren til å bosette seg på Tyneside. Tierney fikk bare seks Premier League-kamper fra start forrige sesong.

  Ryktebørsen: Joao Felix
  Fast Innslag På Ryktebørsen: Joao Felix

  Joao Felix har blitt linket til drøssevis av klubber siden forrige sesongs låneopphold i Chelsea, og i dag er det Aston Villa som sies å være nærmest en avtale med den gode angriperen. Newcastle er av dem som tidligere har blitt koblet til den portugisiske Atletico-spilleren.

  Nok rykter for i dag. Vi oppdater bekreftede overganger gjennom dagen, og passer samtidig på å minne om at det nå kan lønne seg å tegne et abonnement på Tipsbladet. Våre særs innholdsrike sesong-spesialer nærmer seg med stormskritt.

  Vår EFL-spesial, med alt om ligastarten i The Championship, League One og League two, utgis 4.februar. Premier League-spesialen sendes ut 11.august, samme dag som Burnley og Manchester City tar avspark for ny sesong.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen