More

  Storklubber på Nusa-jakt

  Antonio Nusa meldes å stå på blokka i flere Premier League-klubber. Den unge angriperen har imponert stort for det norske landslaget i år, mens han også har imponert for Club Brugge i den belgiske toppdivisjonen.

  Fulham får konkurranse

  Fulham sies å stå lengst fremme i køen, og det er også på Craven Cottage den dribleglade vingløperen trengs som mest. Bare Burnley har scoret færre mål enn The Cottagers denne sesongen, og Marco Silva skal være spesielt interessert i den norske landslagsspillerens anvendelighet. For det norske landslaget har 18-åringen gjort seg bemerket på venstrekanten, men den unge angriperen kan også bekle høyrekant og spissplass.

  Fulham, Carlos Vinícius
  Fulham Trenger Offensive Forsterkninger, Og En Norsk Landslagsspiller Sies Å Stå Høyt På Ønskelista

  Siden Fulhams interesse ble kjent skal imidlertid flere hovedstadsrivaler ha meldt seg på. Tottenham og Chelsea har notert den tidligere Stabæk-spilleren på blokka, og interessen fra de to gigantene vil ganske sikkert bety at prisforlangende stiger.

  Fersk Nusa-kontrakt

  Ronny Deila Og Antonio Nusa
  Fesrk Kontrakt: Ronny Deila Og Club Brugge Utstyrte I April Antonio Nusa Med Langtidskontrakt

  Utfordringen for Fulham, annet enn at de begge byrivalene Tottenham og Chelsea er med i kampen, er Nusas kontrakt. Langhus-gutten signerte ny kontrakt med Brugge så sent som ti dager etter 18-årsdagen i april, og den nye avtalen med den belgiske toppklubben strekker seg helt frem til sommeren 2027. Bud over 30 millioner pund vil nok uansett bli nøye vurdert av belgierne.

  Skadeproblemer

  Antonio Nusa er ikke en del av Ståle Solbakkens tropp til denne helgens ubetydelige landskamper, da vingløperen har skadeproblemer. Unggutten fikk sin landslagsdebut i september, men i ettertid har han mistet flere klubbkamper med ryggproblemer.

  Storklubber På Nusa-Jakt Antonip Nusa Norge Nusa
  Publikumsfavoritt: Antonio Nusa Ble Umiddelbart En Publikumsfavorittt På Ullevaal

  – Han vil være ute i lang tid, sier Club Brugge-trener Ronny Deila.

  – På den ene siden i korsryggen er det noe som kan bli et tretthetsbrudd. De to siste ukene har det handlet om å ta ned belastningen. Jeg har tatt det med ro og jobbet på andre måter. Det er ikke noe alvorlig eller noe langvarig, men noe man må passe på og sørge for at det ikke blir verre, sa Nusa til NTB under forrige samling.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen