More

  Stoke robber Plymouth

  Uforståelig og uventet. Steven Schumacher forlater Plymouth til fordel for Championship-rival Stoke City.

  Plymouth Argyle boss Steven Schumacher forlater overraskende suksessen han opplever i Plymouth til fordel for sliterne i samme divisjon, Stoke City. 39-åringen som selv måtte ta over roret i daværende League One klubben i 2021 da Ryan Lowe forsvant til Preston gjør nå det lignende.

  Schumacher slet i sin første periode som manager i klubben, men overrasket alt og alle ved å sikre klubben deres første opprykk til Championship på 13 år da de ble ligamestere i League One. En sterk høst har satt laget i en god posisjon for siste halvdel av sesongen med blant annet 3-2 seieren i helgen som gjorde at de nå har tatt 22 av 26 poeng hjemme på Home Park.

  Fra Plymouth til Stoke

  Dermed tar Schumacher den samme ruten som Tony Pulis i sin tid gjorde da han reiste fra Home Park til Britannia i 2006 og ledet Stoke City til deres historiske triumfer med opprykk til Premier League der de kjempet med de store i flere år etter opprykket i 2008.

  Stoke er nå tre poeng over nedrykk etter åtte kamper uten seier i Championship og tar fatt på sin sjette manager på seks år. Nå får de en manager som har imponert stort med sin fotball og hans evne til å snu kamper fra trenerbenken med sine fleksible løsninger og påfunn. Dette var en stor grunn til at laget tok rekordmange 101 poeng forrige sesong i tøff kamp mot storheter som Ipswich, Sheffield Wednesday, Derby, Barnsley og Bolton.

  Plymouth på sin side uttrykker skuffelse over at deres managerhelt forlater klubben, uten at det skinner gjennom i deres uttalelse.

  Plymouth spiller sin første kamp uten deres manager hjemme mot Birmingham lørdag. Samme dag debuterer Stokes nye manager hjemme mot Millwall.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen