More

  Championship: 18-åring gir håp i Sheffield

  En 18 år gammel spiss gir Sheffield Wednesday-fansen håp om flere sesonger i Championship. I dag ordnet han tre nye poeng.

  Rett på med ny runde etter en innholdsrik tirsdag og onsdag i denne divisjonen. Championship-dagen startet fantastisk med det første Old Farm-derbyet siden 2019. Referatet fra den fantastiske kampen mellom Ipswich og Norwich får dere her.

  Bailey Cadamarteri er navnet

  Navnet på den 18 år gamle gutten som gir håp til en halv by. Sheffield Wednesdays tunge sesongstart med managersparking og endeløse kamper uten seier har tatt slutt. Nå sanker det gamle storlaget trepoengere på rekke og rad, nesten. Etter en småtung midtukerunde med tap mot Norwich kom de litt ned på jorden igjen etter seirene mot Blackburn og Stoke, men i dag snudde det til opptur igjen. I bunnkampen mot QPR sørget et selvmål fra Bambo Diaby for at gjestene fra London tok ledelsen før pause. Denne holdt seg helt til det gjenstod fem minutter av oppgjøret. Da dukket Danny sin sønn opp.

  Cadamarteri fikk sin første kamp fra start 29 november og har siden scoret tre mål på sine fire siste kamper. I dag banket han inn 1-1 og fyrte opp hjemmefansen. Det satte i gang en fantastisk sluttspurt som sørget for at Anthony Musaba i det 94 minutt avgjorde kampen da han satte stolpereturen i mål fra to meters hold. Tre seiere på fire siste gjør at den enorme avstanden opp bare er på seks poeng nå. For QPR betød tapet at de blir liggende under streken, med to poeng opp til Huddersfield og trygg grunn. The Terriers utlignet på sin side på overtid ved Delano Burgzorg og sikret seg et sterkt bortepoeng mot Millwall

  Finn Azaz sikret Plymouth ny triumf på Home Park

  Finn Azaz, Plymouth
  Finn Azaz, Plymouth

  19 av 23 poeng til nå i sesongen var tatt hjemme på Home Park av Plymouth. I dag økte de til 22 av 26 poeng da de slo Rotherham 3-2 i en underholdende kamp. Hjemmelaget var ikke på sitt beste, men Finn Azaz var det. Han sikret både 1-1 og 2-1 før Rotherham utlignet til 2-2 med sine ti menn etter at Daniel Ayala ble sendt av banen etter timen. Syv minutter på overtid var Azaz på farten igjen da han flikket Morgan Whittaker gjennom. Sistnevnte var iskald og tuppet ballen i mål. Ny seier for hjemmekjære Plymouth. For Rotherham og deres nye manager Leam Richardson er det sisteplass og ni poeng opp til trygg grunn nå.

  Leeds tettet ikke luken, men flere nærmet seg bakfra

  Leeds måtte skuffet innse at det bare ble ett poeng i dagens hjemmemøte mot Coventry til tross for at Crysencio Summerville gav Elland Road håp om tre nye poeng da han sendte inn sitt tiende for sesongen. Bobby Thomas – med sitt første siden overgangen fra Barnsley – sørget derimot for 1-1 på Elland Road og dermed tok de ikke innpå Ipswich i dag. Southampton ligger nå a-poeng med Leeds etter at de knuste Blackburn 4-0 på St Marys i dag. Det ble enkelt etter Callum Brittains røde kort etter timen, og med to overtidsscoringer ser resultatet litt styggere ut enn det hadde trengt å blitt for Rovers.

  Hull fortsetter sitt imponerende spill og hadde få problemer med å slå Cardiff 3-0 på eget gress. Scott Twine med et av målene. Imponere gjorde også Watford som snudde 0-1 til 5-1 borte mot Preston i en kamp som stod uavgjort til pausen. Sunderland klarte ikke å klatre inn på sjetteplassen igjen i dag da de tapte 0-1 borte mot Bristol Rovers.

  Dagens resultater i Championship

  • Ipswich 2-2 Norwich
  • Bristol City 1-0 Sunderland
  • Leeds 1-1 Coventry
  • Hull 3-0 Cardiff
  • Southampton 4-0 Blackburn
  • Plymouth 3-2 Rotherham
  • Sheffield Wednesday 2-1 QPR
  • Millwall 1-1 Huddersfield
  • Swansea 1-2 Middlesbrough
  • Preston 1-5 Watford

  WBA – Stoke spilles søndag kl 13 før runden avsluttes med Birmingham – Leicester mandag kveld.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen