More

  Stockport vant toppkampen og Bradford klatrer videre

  Fredagens kamper i League Two er ferdigspilt. Stockport vant toppkampen mot Notts County, men Barrow holder følge.

  Seks av 12 kamper i League Two ble spilt i kveld. Troy Deeney debuterte som manager for Forest Green, og med den tidligere storscoreren på managerstolen i stedet for på banen ble det målløst for hans mannskap i hjemmemøte med Gillingham. Colchester slo Salford 2-1 i det som var en viktig kamp for de to lagene over streken. Med dagens tap må vi igjen spørre oss hvor lenge Neil Wood får tillit i Manchester-klubben?

  Stockport 2-1 Notts County

  Stockport viste seg som et topplag verdig da de slo Notts County i dagens toppkamp. Gjestene hadde endelig tilbake flere av sine spillere etter skadeproblemene som har stoppet poengsankingen den siste tiden. Det hjalp derimot lite mot dagens første corner som Kyle Wootton banket i mål fra navnebror Kyle Knoyle. En smart cornervariant som sikret Wootton sitt tiende for sesongen etter at han brukte de første månedene på å helbrede skaden fra i vår.

  Den tidligere Notts County-spilleren kunne juble enda en gang, men da for straffesparket som ringreven Paddy Madden satte i mål ti minutt før full tid. På overtid reduserte en annen ringrev ved navn David McGoldrick, men Stockport County endte opp med 2-1 og tre nye poeng.

  Barrow holder følge

  Barrow bestod en ny test på fantastisk vis da de slo Crewe 3-1 på bortebane i dag. Det strålende hjemmelaget hadde store problemer mot et Barrow som virker nærmest uslåelig for tiden. Ben Whitfield har virkelig funnet seg til rett igjen etter skadeplagene og i sin tredje start for sesongen scoret han sine tredje og fjerde mål for sesongen. Da hjalp det lite med Elliott Nevitt sin redusering for Crewe. De blir liggende på femteplass. Barrow har andreplassen og om de vinner sin kamp til gode er de bare tre poeng bak ligaleder Stockport.

  Wimbledon vant igjen og Bradford fyker oppover tabellen

  Grant McCann er igjen i trøbbel. Han pustet nok litt lettet ut da hans Doncaster tok en tidlig ledelse hjemme mot Bradford, men i løpet av få minutter før hvilen hadde gjestene snudd det etter nok en scoring og assist av Andy Cook. Samme mann la på til 3-1 etter hvilen og dermed fyker Bradford videre opp tabellen. Nå er The Bantams bare tre poeng bak Wimbledon som innehar den siste play off-plassen.

  Wimbledon på sin side tok en råsterk borteseier over Crawley etter to tidlige scoringer fra gjestene, deriblant denne herlige scoringen av storscorer Ali Al Hamadi. Dons fikk Joe Lewis utvist tidlig i andreomgang og Crawley reduserte sent, men poengene ble med hjem til London.

  Fredagens resultater i League Two

  • Colchester 2-1 Salford
  • Stockport 2-1 Notts County
  • Doncaster 1-3 Bradford
  • Forest Green 0-0 Gillingham
  • Crawley 1-2 Wimbledon
  • Crewe 1-3 Barrow

  Resten av runden spilles lørdag, og her er vår preview der vi blant annet anbefalte Bradford som dagens luring til 2,30 i odds hos Norsk Tipping.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen