More

  Hvem skal score målene, Stockport?  

  Salford tok første stikk mot et Stockport-mannskap som trøbler fremfor mål.  

  Matt Smith viste muskler og kraft da han kriget inn seiersmålet i det første oppgjøret mellom de to Manchester-lagene. Bare minuttet tidligere traff Stockport metallet, men derfra og ut var det langt mellom sjansene og hjemmelaget fra Salford tok fortjent første stikk lørdag kveld. Stockport må finne ut hvem som skal score målene nå som Kyle Wootton er ute for resten av sesongen. Sjansesløseri og uoppfinnsomme løsninger i siste serierunde mot Hartlepool ble fulgt opp med mye av det samme i det første oppgjøret mot Salford, og det må bekymre Dave Challinor.  

  -Jeg er skuffet over hvor lite vi skapte, men vi har gjennom sesongen kriget oss til noen store resultat når vi har trengt det. Over ti ganger har vi vunnet med mer enn to mål denne sesongen og nå må vi gjøre det igjen, sa County-manageren etter kampslutt. 

  Og anført av et utsolgt Edgeley Park er det ingen som helst umulighet at de finner veien til nettmaskene både en og to ganger.  

  Målshow på bortebane 

  En Av De Mange Snuoperasjonene På Overtid For Salford. Skal Det Skje Mot Stockport Og?
  Callum Hendry Og Salford Med Enorm Snuoperasjon Tidligere I Vår.

  For Salford var det en perfekt start og med deres seneste resultater på bortebane vil de reise den korte turen til Edgeley Park fulle av selvtillit og tro på at de kan slå deres rivaler. For der Stockport sliter med scoringene har gjestene Salford for alvor åpnet slusene på bortebane.  

  Siden deres 1-1 resultat mot nettopp Stockport i slutten av mars har Salford vunnet tre strake bortekamper med sifrene 3-2. I samtlige av de kampene har seiersmålet kommt etter det 89 minutt. I oppgjøret mot Wimbledon snudde de oppgjøret fra 1-2 til 3-2 på overtid, i tillegg til det brente straffesparket i det 89 minutt. Totalt har de scoret 16 mål på sine seks siste bortekamper. Så trenger vi ikke nevne at The Ammies i samme periode har tolv baklengsmål, noe som vil bli brukt i vårt spilltips.  

  Rivaler, men store likheter 

  Det er bare fem år siden Salford og Stockport møttest på nivå seks og den regionale ligaen National League North. Da var Salford allerede i gang med klatringen fra nivå åtte etter at Class of 92 hadde kommet inn med stødig hånd. Stockport måtte den gang se Salford rykke direkte opp samtidig som de gikk glipp av play off, men også i Stockport var det positive endringer på gang. Mark Stott ble ny eier og fikk året etter løftet laget tilbake til National League etter seks år på nivå seks. Og nå jakter de retur til League One for første gang siden 2010. 

  Der Salford stiller med ligaens nest lavest tilskuertall på rundt 2800 har Edgeley Park og Stockport nærmere 10 000, bare slått av Bradford sine 19 000 i League Two. De begge har planer om å bli større, og de begge har forutsetninger for å klatre i divisjonssystemet. Men som i 2017/18 er det bare et av lagene som vil få muligheten til det i år. Hvem det blir får vi svaret på lørdag ettermiddag når kanskje det siste derbyet blir spilt dem imellom på noen år.   

  Stockport – Salford: Tipset

  • Begge lag scorer
  • 1.85 hos Norsk Tipping

  Til tross for at vi lister opp en noe trøblete scoringsform hos hjemmelaget vil det bli scoring her. Salford holder sjelden nullen, og med et jagende Stockport vil det nok sprekke. Vi føler oss også trygge på at gjestene scorer i nok en bortekamp. Siden desember er det bare en bortekamp Salford har gått målløs av banen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen