More

  Chelsea-Luton 3-0: Sterling-show

  Moises Caicedo gjorde sin debut fra start for Chelsea etter rekordovergangen fra Brighton, mens Ross Barkley gjorde sin debut for Luton, men både disse to og alle andre aktører havnet i kveld i skyggen av Raheem Sterling. Det vanket nemlig et godt gammeldags Sterling-show på Stamford Bridge i kveld.

  Chelsea sto med bare én seier fra sine siste 16 kamper i alle turneringer, men det var forventet at Mauricio Pochettinos utvalgte i kveld skulle gjøre kort prosess med nyopprykkede Luton Town. Og ganske riktig.

  Sterling-Show
  Sterling-Show: Raheem Sterling Er Tilbake På Sitt Aller, Aller Beste

  Thomas Kaminski holdt rent Town-bur i et drøyt kvarter, men var sjanseløs da Raheem Sterling satte fart inn i feltet. Sterling var en total skuffelse i sin første Chelsea-sesong etter overgangen fra Manchester City, men har vist solide tendenser i sesonginnledningen. Og i kveld løsnet det for alvor.

  Les også_ Analyser, odds og tips før helgens Premier League-runde

  Sterlings første scoring var en delikatesse, før han med halvtimen igjen å spille også doblet ledelsen. Sterling avsluttet en flott kveld med å servere Nicolas Jackson på den tredje scoringen, som punkterte alt håp for Luton.

  Det endte 3-0 på Stamford Bridge, og Chelsea-fansen kan puste lettet ut. Luton står uten poeng, og med syv baklengs, fra sine to aller første Premier League-kamper

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen