More

  Stefan Strandberg legger opp

  En alvorlig blodbropp i venstre ben tvinger Vålerenga-kaptein Stefan Strandberg til å legge fotballskoene på hylla.

  Stefan Strandberg tvinges til å legge opp

  Stefan Strandberg
  Stefan Strandberg Legger Opp 2

  – Dette er naturlig nok en livskrise for meg. Jeg har spilt fotball hver dag siden jeg lærte meg å gå, og var absolutt ikke klar for å gi meg. Nå er alt tatt ifra meg. Fotballkarrieren er over. Jeg var klar for å kjempe for Vålerenga og landslaget, og dette er et stort sjokk. Akkurat nå er jeg bare glad for å være i live, men trenger tid på å la alt synke inn, sier Strandberg til Vålerengas hjemmesider.

  Vålerengas kaptein gjennomgikk en ryggoperasjon tidligere i vinter for å kunne forlenge fotballkarrieren. Men, etter operasjonen inntraff en komplikasjon som førte til en livstruende langs venstrebenet og helt opp til magen, opplyser klubbens lege, Erik Rosenlund.

  – En bærebjelke

  Nå venter en lang periode med rehabilitering for den tidligere midtstopperne, og Stefan Strandberg må også belage seg på medisiner livet ut. Kapteinen har kontrakt med klubben ut kommende sesong, og Vålerenga sier de vil overholde seg til de økonomiske forpliktelsene i kontrakten for å ta vare på lyngdølingen på best mulig vis.

  – Vålerenga mister sin kaptein og bærebjelke, men det aller viktigste er at det ikke gikk enda verre med Stefan. Han har hatt en fantastisk karriere, og vi ønsker å takke han for innsatsen på banen. Hans attitude og smartness som spiller vil gjøre han til en god trener på sikt, sier sportssjef Joacim Jonsson i en pressemelding.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen