More

  Sporting CP vs Eintracht – Kampanalyse, tippetips og odds

  Sporting CP spiller på Estadio Jose Alvalade for deres siste kamp i gruppespillet i Champions League. De spiller mot Eintracht på tirsdag, og begge er ute etter å ta flere poeng

  To kamper gjenstår for å avgjøre gruppen og Sporting CP er på 2 med 7, mens Eintracht er nummer 3 med 7. Etter å ha tatt 7 poeng fra deres fem første kamper, har Sporting CP mål om avansement fra gruppa, men det krever poeng i siste runde. Etter å ha tatt 7 poeng fra sine fem første Champions League kamper. Eintracht har som mål å avansement fra gruppespillet, men det vil kreve en seier i denne kampen.

  Eintracht er fulle av selvtillit foran mål før den kommende bortekampen i Champions League, ettersom de kan vise frem veldig kjekke tall fra sine tidligere 10 kamper. Gjestene scoret 2 ganger i snitt per kamp, og totalt 20 mål. De slapp også inn 12 mål, altså et snitt på 1.2 per kamp. De kjempet seg til 3 clean sheets.

  Sporting CP vs Eintracht – Statistikk

  • Sporting CP har ikke tapt 11 av de siste 13 hjemme kampene
  • I 6 av de siste 8 kampene Sporting CP spilte, scoret begge lagene
  • Sporting CP har sluppet inn i de siste 8 kampene på rad
  • Sporting CP har skåret i 11 av de siste 13 hjemme kampene
  • Sporting CP har skåret i 10 av de siste 12 kampene
  • Eintracht har seier de siste 4 kampene på rad
  • Eintracht har skåret i 10 av de siste 12 borte kampene
  • Eintracht har ikke tapt 8 av de siste 10 kampene
  • I 4 av de siste 5 kampene Eintracht spilte, scoret begge lagene
  • Eintracht har skåret i 8 av de siste 10 kampene

  Sporting CP vs Eintracht – Våre spådommer

  Sporting CP vs Eintracht – Kampanalyse

  Bedømt ut fra deres seneste tre kamper, kan vi forvente lirt av hvert for Sporting CP i øyeblikket. Mot Casa Pia AC kom de seg igjennom med en 3-1 seier, før de spilte 1-1 mot Tottenham. I sist runde ble det derimot tap med 1-0 mot Arouca. Sporting CP tok tre seire i sine forrige seks kamper på hjemmebane i Champions League. De spilte 0 uavgjort og tapte 3, mens de scoret 10 og slapp inn 13 mål.

  Eintracht form

  I deres seneste tre kampene klarte Eintracht først å banke Borussia Mönchengladbach med 1-3. Etter slo de også Marseille med 2-1, før den seiersrekken stoppet mot B. Dortmund, son vant en 1-2 seier. Eintracht kan bare vise til én seier i deres seneste seks bortekamper i ligaen, hvor de også spilte uavgjort 0 ganger og led 1 tap. De slapp inn 3 mål og skåret selv 3.

  Sporting CP vs Eintracht – Innbyrdes oppgjør

  Sist gang de spilte mot hverandre vant Sporting CP og resultatet ble 0-3. Vær trygg på at de har et lignende resultat i tankene på tirsdag. Sporting CP går inn i deres kommende kamp mot Eintracht med en 100% seiersrate i de siste møtene. Dette gir dem en 1-0-0 rekord i de siste møtene med sin neste motstander. En rekord det er verdt å huske på før du tar et valg for din neste akkumulator, avhengig av strategien din når det kommer til oddsen.

  Sporting CP vs Eintracht – Lagnyheter

  I skrivende stund er det kun to spillere, som ikke er tilgjengelige for Sporting CP, når de skal i ilden mot Eintracht.

  Daniel Braganca & Neto mangler i troppen når Sporting CP møter Eintracht på tirsdag.

  Eintracht ser ut til å måtte klare seg uten 3 spillere i troppen før neste kamp denne kommende tirsdagen møter Sporting CP.

  Spillere som Christopher Lenz, Makoto Hasebe & Ansgar Knauff må se kampen fra sofaen, i stedet for å være med på turen til Estadio Jose Alvalade.

  Sporting CP vs Eintracht – Lagoppstillinger

  Sporting CP vs Eintracht – Tippetips

  Sporting CP vant beskjedne 6 seire i deres siste 10 hjemmekamper på tvers av alle turneringer. De delte poengene med gjestene 2 ganger, mens de tapte 2 kamper. Gjestene fra Eintracht vant 6 av deres siste 10 bortekamper, hvor 1 endte uavgjort. De tapte dessuten 3 av disse bortekampene. Eintracht har vært raske med å starte kampen i sine 10 siste kamper, og scoret åpningsmålet 7 ganger. Vertene på tirsdag scoret det første målet i kampen i 6 av deres siste 10 hjemmekamper.

  Der ble scoret over 2.5 mål i 5 av Sporting CPs siste 10 kamper på tvers av alle turneringer, og de presterte å score 1.3 mål i gjennomsnitt i denne perioden. Der var over 2.5 mål i 7 av gjestenes seneste 10 kamper i denne sesongen og de presterte et gjennomsnitt på 2 mål i disse kampene.

  Sist gang de spilte mot hverandre vant Sporting CP og resultatet ble 0-3. Vær trygg på at de har et lignende resultat i tankene denne kommende terça-feira.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen