More

  Tirsdagens PL-rykter: Spissjakt

  To Premier League-runder er unnagjort, men overgangsvinduet er som kjent fortsatt åpent. Klubbene gis fortsatt en drøy uke til å styrke stallen, og noen er mer desperate enn andre. Og det er scoringsgaranterende spisser som aller mest jages de siste dagene før vinduet slamrer.

  Les også: 110.000 .- innspilt i helgen

  West Ham, Fulham, Tottenham og Everton er alle på desperat jakt etter angrepsalternativer.

  Tirsdagens PL-rykter

  Fulham

  Transfers: Aleksandar Mitrovic
  Tirsdagens Pl-Rykter: Alexandar Mitrovic Har Førtidspensjonert Seg, Og Fulham Trenger En Erstatter

  Fulham har solgt Alexander Mitrovic til en pengestinn ørkenklubb, og atskillige navn nevnes som mulige erstattere. Tidligere Everton-flopp Moise Kean skal være ønsket fra Juventus, mens Cottagers-ledelsen også sies å ville gå i kamp med Tottenham om tidligere Stabæk-spiss Gift Orban. Arsenal-angriper Folarin Balogun blir også nevnt i forbindelse med Fulham. Londonerne handlet tidligere i sommer Raul Jimenz fra Wolves, men de snaut 50 pundmillionene de fikk for Mitrovic antas å få ben å gå på.

  West Ham

  Tirsdagens Pl-Rykter: Michail Antonio, West Ham
  Tirsdagens Pl-Rykter: Michail Antonio Trenger Konkurranse På Topp I West Ham

  Michail Antonio scoret et flott mål da West Ham søndag banket Chelsea i hovedstadsoppgjøret på London Stadium, men David Moyes har ikke flust med offensive alternativer til 33-årige Antonio. Bournemouth-angriper Dominic Solanke skal være ønsket, akkurat som Sevillas marokkanske 26-åring Youssef En-Nesyri.

  West Ham virker også å styrke andre posisjoner, når tidligere Arsenal-stopper Konstantinos Mavropanos antas å bli presentert om kort tid. Overgangssummen for Stuttgart-forsvareren opplyses å lyde på om lag 17 millioner pund.

  Tottenham

  Tirsdagens Pl-Rykter; Richarlison
  Tirsdagens Pl-Rykter: Tottenham Trenger Mer Enn Richarlison Av Offensiv Ammunisjon

  Gift Orban har scoret 26 mål på 28 kamper siden han forlot Stabæk til fordel for Gent, og Tottenham er fortsatt favoritter til å sikre seg angriperens underskrift. Som nevnt er imidlertid også Fulham med i kampen om 21-åringens underskrift. Nottingham Forest-angriper Brennan Johnson sies også å stå høyt på ønskelista i Tottenham. Hovedstadsklubben må imidlertid grave dypt om de skal få napp på Johnson. Forest-ledelsen sies å ville kreve 50 millioner pund for den anvendelige angriperen.

  Everton

  Tirsdagens Pl-Rykter: Che Adams
  Tirsdagens Pl-Rykter: Che Adams Er Ønsket Av Everton

  Everton sløste enormt med mulighetene i sesongens første hjemmekamp, før de denne helgen ble utspilt av Aston Villa. Neal Maupay har ved flere anledninger vist at han ikke duger på dette nivået, og når Domiinic Calvert-Lewin endelig ble friskmeldt, spå varte han ikke engang 90 minutter. Calvert-Lewin har pådratt seg brudd på kinnbeinet, og ulykkesfuglen må ta nye uker på sidelinjen. Atskillige angripere blir, og har lenge blitt, linket inn. Southampton-angriper Che Adams, Chelsea-ving Callum Hudson-Odoi og Troyes-angriper Mama Balde er av dem som bli nevnt.

  Les også: Mason Greenwood ferdig i Manchester United

  Doku snart klar

  Tirsdagens Pl-Rykter: Jeremy Doku Er Snart City-Spiller
  Tirsdagens Pl-Rykter: Jeremy Doku Er Snart City-Spiller

  Manchester City virket å skulle kjøpe Lucas Paqueta fra West Ham, men nyheten om at Paqueta ble etterforsket for brudd på gamblingloven gjorde at den avtalen raskt ble lagt på is. City-ledelsen skiftet kjapt fokus til Jeremy Doku, og forhandlingene med Rennes gikk som smurt. Ovegangssum pålydende 60 millioner pund ble avtalt, og bare detaljer gjenstår nå før den belgiske vingløperen presenteres i himmelblått.

  Phillips på vei ut

  Tirsdagens Pl-Rykter: Kalvin Phillips
  Tirsdagens Pl-Rykter: Kalvin Phillips Har Ikke Vørt Noen Suksess I City

  Av andre rykter tirsdag kan nevnes at Kalvin Phillips fortsatt antas å forlate Manchester City i sommer. Bayern München og Liverpool sies interessert i den tidligere Leeds-spilleren.

  *Aston Villa viser interesse for Arsenal-back Nuno Tavares, mens Brentford skal ha forhørt seg om Leeds-ving Luis Sinisterra.

  *Brighton jakter en erstatter for Moises Caicedo, og Arsenals Albert Sambi Lokonga meldes å stå på blokka.

  *Ryan Fraser har langt frem til førsteelleveren i Newcastle, og midtbanespilleren sies nå å være på vei til Empoli. Celtic har også vist interesse for spilleren, men italienerne virker fremst i køen.

  *Southampton har lagt bud på Swansea-forsvarer Nathan Wood, og budet sies å lyde på ti millioner pund.

  *Tosin Adarabioyo har blitt linket til flere klubber i sommer. Tottenham virket lenge mest interessert, men midtstopperen virker nå å ende opp i Monaco.

  Tegn et abonnement på Norges eneste sport- og spillavis. Det kan lønne seg!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen