More

  Mason Greenwood ferdig i Manchester United

  Etter flere uker med spekulasjoner og press på Manchester United-ledelsen er det nå klart. Mason Greenwood er ferdig i klubben.

  Manchester United har i en pressemelding akkurat nå bekreftet at Mason Greenwood er ferdig i klubben. Den talentfulle spilleren har ikke spilt for førstelaget siden det i starten av 2022 kom ut videobevis på det som kun kunne betegnes som voldelig og seksuelle overgrep mot hans kjæreste, lagt ut av kjæresten selv. Inleggene ble rakt fjernet, men politiet koblet seg raskt på. Saken ble henlagt i februar 2023, men Manchester United har brukt lang tid på å gjennomgå bevisene mot Greenwood.

  Forrige uke meldte The Atletic at klubben planla en retur for Mason Greenwood. Mediestormen som fulgte gav klubben kalde føtter og senest i helgen ble det meldt om mulig u-sving fra United-ledelsen. Denne u-svingen ble nå bekreftet av klubben på deres hjemmeside.

  -Alle, inkludert Mason, se at det blir vanskelig for ham å fortsette karrieren i Manchester United. Det er derfor en enighet mellom alle parter at det beste for hans videre karriere er å fortsette denne utenfor Old Trafford. Vi vil nå samarbeide med Mason for å hjelpe han med det steget.

  Richard Arnold forklarer

  Direktør Richard Arnold kom like etter pressemeldingen ut med en lengre og detaljert beskrivelse av prosessen og vurderingene rundt deres avgjørelse. Den finner man her.

  Mason Greenwood med egen pressmelding

  En rett avgjørelse av klubben, om enn litt for sent.

  Tilbake til fotball. I kveld gjester Arsenal Crystal Palace på Selhurst Park.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen