More

  Spillerbørs Norge – Jordan 6-0: Debutantene viste Jordan hvordan

  NORGE – JORDAN: Norge ble som ventet altfor sterke for Jordan på Ullevaal i kveld. Her er vår børs på de norske spillerne i 6-0-seieren.

  Spillerbørs Norge – Jordan

  Norge ble flere hakk for store for Jordan, som tidvis fikk kjørt seg på Ullevaal i kveld. Norge vant til slutt 6-0 etter scoringer av Nusa, Ajer, Strand Larsen, Bjørkan, Finne og Vetlesen – alle med sine første landslagsmål. Det virkelige alvoret er imidlertid først på tirsdag, når Georgia gjester landslagsarenaen til vinn-eller-forsvinn-kamp for Norge sitt vedkommende. I mellomtiden kan du studere vår spillerbørs på de norske spillerne fra kveldens storseier.

  LES OGSÅ: Man Utd verst i klassen

  Ørjan Nyland: 5

  Fortetter å få tillit mellom stengene, selv i en ubetydelig landskamp. Hadde ikke all verden å gjøre, men de få inngrepene han hadde, var ikke veldig overbevisende. Viste at han er et stykke unna det samme internasjonale nivået som de fleste av sine landslagskolleger. Ble byttet ut i pausen.

  Marcus Holmgren Pedersen: 4

  Åpnet i 100, og stormet ned langs Norges høyreside gang på gang. Det gikk dessverre ofte utover kvaliteten, og Holmgren Pedersen var dessverre en av Norges svakere i denne kampen.

  Kristoffer Ajer: 7

  Åpnet nokså shaky, men spilte seg stort opp. Hadde en viktig siste-liten-involvering på stillingen 0-0, og scoret også sitt første landslagsmål med et flott hodestøt.

  Leo Skiri Østigård: 6

  100 prosent innsats, som alltid, fra Napoli-stjernen. Viket ikke en tomme i duellene, selv om det ble noe kaotisk innledningsvis. Som resten av lagkameratene, fikk også Østigård bedre kontroll på sine motstandere etter hvert som Norges ledelse ble større.

  Fredrik Bjørkan: 6

  Åpnet rufsete, men spilte seg stort opp utover i førsteomgangen, som ble kronet med venstrebackens aller første landslagsmål.

  Fredrik Aursnes: 7

  Ny solid kamp av Benfica-profeten. Fredrik Aursnes har på kort tid blitt en av de viktigste spillerne for klubb- og landslag, og den anvendelige midtbanespilleren viste hvorfor igjen. Stødig, rolig, og ganske mye bedre enn sine motstandere.

  Sander Berge: 5

  Slurvet enormt innledningsvis, men etter hvert som målene rant inn for Norge, fikk også Berge stadig bedre kontroll på kampen, naturligvis. Men, dette var ganske langt unna hans beste.

  Martin Ødegaard: 4

  Anonym kamp av landslagskapteinen, men heldigvis for Arsenal-stjernen, var det andre som viste seg frem i kveld.

  Norge - Jordan
  Martin Ødegaard Hadde En Sjeldent Dårlig Dag På Jobben.

  Ola Solbakken: 3

  Den klart mest anonyme i Norges angrepstrio. Slet med å bli involvert i spillet.

  Jørgen Strand Larsen: 7

  Helfrekk scoring på 3-0, og noterte seg i tillegg for to målgivende i den første omgangen. Kommer naturlig nok ikke til å utkonkurrere Erling Haaland med det første, men viste at han kan være en flott joker fra benken når Norge trenger scoringer.

  Antonio Nusa: 8 BB

  Var et aktivum av de sjeldne på venstrekanten. Og selv han ikke lykkes med alt, ble det ungdommelige pågangsmotet belønnet med debutmål allerede etter ti minutter. En flott landslagsdebut av unggutten.

  Norge - Jordan
  Vi Kåret Antonio Nusa Til Norges Beste I Sin Landslagsdebut.

  Egil Selvik: –

  Fullstendig arbeidsledig.

  Stefan Strandberg: –

  Hadde et svært rolig innhopp.

  Markus Solbakken: –

  Fikk sin landslagsdebut av faren sin, og gjorde et greit innhopp.

  Osame Sahraoui: –

  Banens beste etter innhoppet, men for kort tid til å bli gitt poeng.

  Hugo Vetlesen: –

  Som fem andre norske spillere, tegnet Hugo Vetlsen seg for sitt første landslagsmål.

  Bård Finne: –

  Brann-spissens andre landskamp fra benk, og sitt første mål med flagget på brystet.

  Ståle Solbakken: 7

  Valgte å sende utpå et relativt sterkt mannskap fra start, samtidig som han håpet å få svar fra spillere som vil være med i diskusjonen om en plass i startelleveren mot Georgia. Det fikk Solbakken ettertrykkelig, men den taktiske disposisjonen mot såpass svak motstand, blir vanskelig å vurdere.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen